[Supernatural Movies]

Rocky musical 2014-ben

2013. május 01. - REMY

rocky.jpg

2014-ben Rocky ismét színre lép, no nem a filmvásznon, hanem a színházban. Sylvester Stallone sikerfilmjét a Winter Garden Theatre-ben mutatják be a jövő évben. A sztár, akit Oscar díjra is jelöltek anno a Rocky című film legjobb férfi főszereplő, illetve legjobb forgatókönyv kategóriájában, így nyilatkozott:

„Nem is lehetnék büszkébb és boldogabb a produkció miatt! Rocky történetét az akkori életem ihlette, hiszen én is a semmiből indultam, és minden egyes szerepért, elismerésért küzdenem kellett. Ezeket összefogtam és beleültettem egy bokszoló testébe, és így született meg Rocky. Akkor még fogalmam sem volt, hogy ekkora szenzáció lesz az alkotás.”

A forgatókönyvet Thomas Meehan írja, míg a rendezői székben Alex Timbers munkálkodik.

Egy kis ízelítő:

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr265253419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.01. 13:14:59

á, de el kéne már felejteni ezt a Rockyt...

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.05.01. 14:24:44

@doggfather: Musicalként szerint jól fog működni. Filmként, Stallonéval már el kell felejteni, de ilyen formában szerintem ötletes. Én szívesen megtekinteném, ha lenne rá lehetőségem.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.01. 15:21:25

@REMY: hát már olyan sokszor elmesélték ezt a nem túl bonyolult alaptörténetet, hogy (szerintem) fölösleges rókabőr lehúzásnak tűnik ez.
süti beállítások módosítása