[Supernatural Movies]

[Rövidfilm] Jurassic Igor (2013)

2013. november 05. - REMY

Dinoszauruszok és Igor egy filmben? Lehetséges ez? Természetesen… Frankenstein doktor segítője, a púpos Igor egy felettébb érdekes kalandba csöppen, hiszen a szörnyek helyett most a dínókkal találkozik.

jurassic.jpg

Crossover filmek mindig is voltak és lesznek is, és ezzel semmi gond nincs. A hangsúly mindig azon van, hogy a különböző filmből/világból származó karaktereket miként tudjuk összekapcsolni és egymás mellé rakosgatni. A Jurassic Igorban ezek mind jól működtek és a végeredmény meglepően szórakoztatóra, és hangulatosra sikeredett, így mindenképp érdemes meglesni ezt a néhány perces alkotást.

(Igornak korábban volt már egy filmje, Dr. Faustenstein özvegye címmel. Akinek az kimaradt, gyorsan pótolja, mert megéri.)

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr215616813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása