[Supernatural Movies]

[pilot] Flash (2014)

2014. június 25. - REMY

Pont a napokban kezdtem el azon gondolkodni, hogy mennyivel unalmasabban telnek a hetek a Zöld Íjász részek nélkül, erre mit ad Isten, kiszivárog a Flash pilot epizódja! Hirtelen ledermedtem, majd elhagyta a számat egy „Juhhúú” szócska, majd felidéztem egy mondást, miszerint „Aki kíváncsi, hamar megöregszik”, de hát úgy gondoltam, hogy ez belefér, ennyit még lehet öregedni, de a Flash pilot epizódját nekem mindenképpen látnom kell.

sor3_1.jpg

Miután az egyik kedvenc szuperhősömről van szó, így a sorozat bejelentését követően egyértelművé vált, hogy ez lesz az egyik legjobban várt őszi sorozat az összes közül, ám egyszerűen nem tudom, hogy mit várjak el a sorozattól. Egyrészt nagyon akarom, hogy sikeres legyen, másrészt viszont félek egy kicsit, mert nem akarok csalódni benne. A hős, valamint Grant Gustin vállára amúgy is hatalmas súly nehezedik, hiszen a sorozat, illetve a színész sikere elindíthat egy olyan folyamatot, aminek a vége az lehet, hogy egyesítik a DC Comics filmes, illetve sorozatos univerzumot.

No, de milyen lett maga a pilot epizód? A hírek szerint a netre felkerült verzió nem a végleges, bár ugye ezt ki tudja. Egyrészt ez lehet egy védekező mechanizmus is a csatornától, hiszen idő előtt került a nagyközönség elé a rész, és a negatív visszhang elkerülése végett ki kellett jelenteni, hogy ha nem is jön be valakinek az epizód, akkor az csak azért lehet, mert ez nem a végleges verzió. Másrészt pedig látva a 42-43 perces anyagot, vannak gyengébb pontja, főleg a vágásoknál. Mondjuk pilot epizódot mindig nehéz készíteni, hiszen el kell adni ezzel a résszel a sorozatot, illetve hőst, és ezáltal kissé kapkodósra sikerülhet a végeredmény. A kapkodós jeleneteket megkaptuk, méghozzá nem is kis mennyiségben, de ahogy teltek a percek, úgy találta meg David Nutter rendező a helyes utat, és az utolsó 10 percre már minden tökéletes lett. Olyannyira tökéletes lett, hogy akit az utolsó 10 perc nem győz meg, azt a későbbik során sem lehet majd.

A netre már korábban felkerült trailerek, illetve kisebb kiszivárgott jelenetek alapján tudni lehetett, hogy találkozni fogunk Oliverrel is a sorozatban. Ezt ugyebár azért is kénytelenek voltak meglépni, mivel a Flash a Zöld íjász spin-off sorozata, így meg kell valamilyen módon teremteni a kapcsolatot a két széria között. Meg kell hagyni, eléggé coolra sikeredett a jelenet, de engem mégis inkább azok a pillanatok nyűgöztek le, amikben utalásokat kaptunk a későbbi ellenfelekre, szupererőkre, illetve jövőbeli dolgokra. Apropó, az utolsó pár másodpercben érdemes leállítani a részt, mert feltűnhet 1-2 érdekesség, ami majd válasz lehet a nagy kérdésekre.

flash2.jpg

Összességében meg voltam elégedve a pilot epizóddal, mert így elsőre úgy tűnik, hogy Gustin remek Flash lesz, illetve lesznek benne jó színészi alakítások. Úgy gondolom, hogy a Zöld íjász színvonalát hozni fogja, ám ha sikerül kihasználni a hősben rejlő potenciált, akkor túl is szárnyalhatja Oliver történetét. A sorozat nem lesz hibátlan, mert a CW-nek hála lesznek korlátai, de szórakoztató lehet, és látványos!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr36414047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.03. 22:00:33

ma égre én is pótoltam ezt a részt és azt kell mondjam tényleg nem lett rossz.

Mondjuk Az Íjász pilotja is jó volt, aztán tudjuk mi lett belőle...

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.07.03. 22:02:26

@doggfather: Igen tudjuk, de mivel te abbahagytad, így nem tudod mi lett belőle. :P Próbáld meg újra elkezdeni, csak a 2. évadig juss el, onnan tényleg brutálisan beindul.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.04. 09:20:55

@REMY: egyszer még lehet neki is esek egy darának. :)

Ha sok időm lesz, és semmi sorozat. :D Szóval nem holnap lesz. ;)
süti beállítások módosítása