[Supernatural Movies]

2015 legjobban várt filmjei - 2. rész

2014. december 28. - REMY

Folytatódjon tehát a 2015-ös esztendő legjobban várt filmjei lista, melyen talán kisebb produkciók kapnak helyet, de végeredményben lehetséges, hogy veri az elődöket. Michael Mann visszatér. A Pixar újra alkot. Tarantino pedig ismét westernt rendez!

2015222.jpg

- Child 44 és Legend

child4422222.jpg

Nem szedem ketté, felesleges! 2015 Tom Hardy éve lesz! A brit sztár már így is hatalmas népszerűségnek örvend, de a 2015-ös esztendőben ő szolgáltathatja majd a legnagyobb durranásokat, ha konkrét színészeket veszünk górcső alá. Drámázik, thrillerben szerepel, illetve a Mad Maxnek hála a blockbustereket se hanyagolja el. Szóval igen… Hardy oda fog csapni, és ennek mi nézők nagyon is örülhetünk! A Child 44 keretein belül Hardy a sztálinista szovjet időkbe tér vissza, míg a Legend című filmben pedig a brit alvilág egyik leghíresebb gengszterpárosát, a Kray-ikreket fogja megformálni. Igen! Mind a kettőt Tom Hardy alakítja!

- Blackhat

black_1.jpg

Michael Mann 2009 után ismét filmet rendez, méghozzá Chris Hemsworth-al a főszerepben. Mann-ról tudni illik, hogy ritkán hibázik, és ha ő filmet forgat, akkor általában mi nézők jól szórakozunk. A mostani filmjének a témája pedig a kiberbűnözés. Ha hype-ot nem is nagyon kap, de oda kell figyelni rá, mert az év egyik meglepetés filmje lehet.

- Agymanók

indise.jpg

A Szörny Rt.-t és a Fel-t is jegyző Oscar-díjas Pete Docter rendezi a Pixar 15. egészestés animációs filmjét, az Agymanókat. Az alapötlet, miszerint egy kislány elméjében fogunk kalandozni, már megér egy misét. Az első előzetes után pedig egyre valószínűbb, hogy a film hatalmas siker lesz, és nem csak a pénztáraknál!

- Chappie

chappie.jpg

Bár Neill Blomkamp az Elysiummal kissé mellé nyúlt, de még mindig az egyik legeredetibb sci-fi rendező Hollywoodban. A kérdés már csak az, hogy mit kezd a tehetségével. A Chappie jónak tűnik, és remélhetőleg az is lesz!

- The Hateful Eight

hateful.jpg

Hatalmas balhé volt a Hateful Eight körül néhány hónapja. Tarantino berágott, mert a story kikerült a netre, és úgy döntött, hogy nem készíti el a filmet. Ez az idő viszont elmúlt. A jó öreg Quentin gőzerővel dolgozik azon, hogy ismét elkápráztasson bennünket, és a Django után ismételten egy nagyszerű, stílusos, és eredeti westernt dobjon össze. A színészek adottak, a többi már csak rajta múlik.

- Beépített hiba

inher.jpg

Joaquin Phoenix Oscar-t kap? Ki tudja… de annyi szent, hogy Paul Thomas Anderson új filmje rendkívül stílusos lesz, és ha a GTA Vice Cityt idéző poszterek nem csak szemfényvesztő plakátok, hanem a film igazi erejét birtokló képek lesznek, akkor az év egyik legjobb filmjét fogjuk viszontlátni!

Kingsman - A titkos szolgálat

king.jpg

Matthew Vaughn a Kick-Ass filmek rendezője újra képregényadaptációt készít! Méghozzá újra Mark Millar képregényt! Bár már így is egy jól hangzó produkcióról beszélhetünk, de ha tovább kutatunk a film körül, és megnézzük a főszereplőket, akkor bizony fel is írjuk a listánkra, ugyanis olyan neveket találhatunk, mint Samuel L. Jackson, Colin Firth, Mark Hamill vagy Michael Caine.

- Crimson Peak

crimson.jpeg

A Tűzgyűrűt sokan leszólták, így Guillermo del Toro kénytelen visszatérni ahhoz a műfajhoz, amihez a legjobb ért: A horrorfilmekhez! A blockbusterek után egy gótikus szellemtörténetet fog elhozni nekünk, amiben Jessica Chastain mellett Tom Hiddleston, Mia Wasikowska és Charlie Hunnam is szerepel majd.

- Terminator – Genisys

termina.jpg

Igazából nem is tudom miért írtam fel a listára. De talán azért, mert imádom a Terminatort még akkor is, ha csak 2 részt tartok még mindig számon. A 2015-ös film alapkoncepciója még nem is lenne rossz, de az első előzetes után a hajamat téptem. Ez a film vagy hatalmas nagy csalódás, bukta meg miegymás lesz, vagy az év legnagyobb pozitív csalódása, bár meglepődnék, ha ez lenne. Ettől függetlenül tuti, hogy moziban fogom megnézni.

- Amerikai mesterlövész

american.jpg

A Jersey Boys után illik javítania Clint Eastwoodnak. Az alaptörténet, Bradley Cooper szerepe, és az előzetesek után kötve hiszem, hogy nagyot csalódnék megint az öregben. A hangulat nagyon ott van, a látvány szintén, szóval az Amerikai mesterlövésznek nem szabad hibáznia! 

+1 - Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)

bird.jpg

Michael Keaton visszatér! És ez a lényeg! Bővebben itt olvashattok róla. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr897014381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyílméregbéka 2014.12.29. 00:24:59

Nem értem miért illene Eastwoodnak javítania, a Jersey Boys a maga műfajában egy remek film volt, persze rétegfilmként nem mindenki tudja értékelni...

Erről a listáról a pixar film nem érdekel, a Terminátortól meg fázok, eddig két remekmű és két szemét készült a témában, nem vagyok meggyőzve... A többit várom.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2014.12.29. 09:50:21

Miert van a mesterlovesznek mindket szeme nyitva:?? :))

Egyebkent majd mindegyik jonak igerkezik!!

ifjú padavan 2014.12.29. 10:36:45

Michael Mann mitől olyan nagy szám? Megnéztem az IMDB-n milyen filmeket csinált eddig, szerintem egyik sem egy nagy cucc.

Jegkoko 2014.12.29. 10:44:23

Ez a terminátor kb megerőszakolja az összes eddigi rész történetét.Szerintem a 4. részt kellett volna folytatni a Bél Krisztiánnal, mert az ezerszer jobb lett.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.12.29. 10:50:23

@Jegkoko: Az? Az egész széria legrosszabb része. :D

Pipas 2014.12.29. 12:27:19

@Chaoyang: "Miert van a mesterlovesznek mindket szeme nyitva:?? :))"

A profik mindkét szemüket nyitva tartják amikor lőnek. Becsukni az egyik szemedet lövéskor engem mindig arra emlékeztet amikor valaki befogja az orrát vizbe ugrás előtt.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2014.12.29. 13:10:00

@Pipas: Hát nem vagyok totál meggyőzve :)) Szoktam nézni lövészetet, olimpiát stb. gondolom azok profinak számítanak, nos ők nem csak becsukják a szemüket de még el is takarják valamivel, hogy jobban lőhessenek!

Szerintem inkább arról van szó, hogy így jobban néz ki a színész mintha hunyorogna :)))

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2014.12.29. 13:12:56

@ifjú padavan: Naja, nem nagy cucc... pl. Heat (Szemtől szemben?) a filmtörténelem egyik legjobb filmje a kor legnagyszerűbb színészeivel egy filmben!! Talán megkellene nézned ;))

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2014.12.29. 13:15:03

@Bergyilkos Bohoc: Sorry, nincs Youtube se FB Kínában :( sőt mostanában Google és gmail se ..

ifjú padavan 2014.12.29. 13:30:55

@Chaoyang: Láttam már. Van benne két jobb időket megélt színész és ennyi.

Bergyilkos Bohoc 2014.12.29. 14:18:58

@Chaoyang:

Akkor keres rá a "sniper both eyes open" kifejezésre.

Azért mutatok egy pár magyarázatot:
Egy szemmel lőve, hajlamosak vagyunk a célzásra, ti. a cél-gömb és a vad helyzetének tudatos összehasonlítására, mivel a célzás kétdimenziós cselekvés. Pedig egy térben mozgó célpontot eltalálni, annak "elé tartani", odamutatni mindenképpen könnyebb három dimenzióban. Ehhez pedig mind a két szem kell! Fogadjuk el, hogy a két szemmel szerzett információ bővebb, gyorsabb, a sebesség és az iránybecslés jobb, a térlátás hatékonyabb, ezáltal a szem-kéz koordináció lényegesen pontosabb.

Vagy:
Mindehhez alaposan be kell gyakorolni minden egyes mozdulatot, a helyes kétkezes fegyverfogást és persze a célzást is. Nagyon fontos, hogy mindezt úgy végezzék el, hogy mindkét szem nyitva van. Ez talán sokaknak meglepô, hiszen általánosan elterjedt módszer, hogy az egyik szem csukott a célzáskor. Annak, hogy mindkét szem nyitva van, azért fontos a szerepe, mert ezáltal a lövésznek nagyobb a látótere, kisebb az esélye annak, hogy a holttérben felbukkanó ellenséges harcosok meglephetik.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2014.12.29. 14:51:35

@Bergyilkos Bohoc: "kisebb az esélye annak, hogy a holttérben felbukkanó ellenséges harcosok meglephetik." erre én is gondoltam, szemben egy sportlövővel akinek ez nem eshetőség... Viszont olyan filmek is vannak (Saving Private Ryan, vagy Enemy at the gates) amiben az álcázás miatt a sniper teljesen betakarja magát és csak a távcsövön keresztül lát- Szóval valószínűleg szokás kérdése, nem törvény az egy szem ill. a kettő_' kÖsz az aprólékos választ!

Pipas 2014.12.29. 15:00:35

@Chaoyang: "Szoktam nézni lövészetet, olimpiát stb."

Már úgy értem profi harcosok... :) A sportlövészeknél a kétszemes tüzelés előnyei nem igazán jönnek ki, valószínűleg azért, mert őket nem akarja levadászni senki. :)

Itt olvashatsz pl. utána:

thefiringline.com/forums/showthread.php?t=541909

A youtube-on van pár video arról hogyan lehet megtanulni a kétszemes lövést. Van akinek könnyen megy, van akinek nehezen.

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2014.12.29. 21:54:57

@ifjú padavan: Csak ketto?? haha..Jon Voight, Tom Sizemore es Val Kilmer is remek szineszek... meg az a tetves "Veingro" is nagyot alakitott, meg a "vanZant".. Nincs jobb bankrablos jelenet az emlekeimben ...

viszont amikor anno VHS neztem rongyosra, ruheltem a Kulka Janos bena, elcseszett szinkronjat DeNironak... viszont Al Pacinonak Végvári Tamás kibaszott jo volt!! (ki az a hulye aki Reviczky Gábort azonositja Al Pacinoval, de komolyan??)

Jegkoko 2014.12.29. 22:12:38

@REMY: Szerintem meg pont, hogy nem.A durván rossz 3. rész után végre megint egy ütős részt sikerült összehozni, és itt már végre az egész a jövőben játszódott.

Kivancsi 2014.12.30. 14:31:59

ma mar egy jo kis HBO sorozatot is tobbre tartok mint vmi hollywoodi gigamega millios csillios produkciot ezrekert a moziban...
persze ingggyeee letolvte torrentrol?
johet :):)

2014.12.30. 22:39:48

inherent vice amerikában ide film, nem jövő évi.
hazánkban meg állítólag jó eséllyel nem kerül majd mozikba...

igazságos 2015.01.04. 14:20:01

Kung Fu Panda 3! 2015 december... Milyen blog ez màr h kimaradt!?

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2015.01.04. 16:04:21

@igazságos: Mondjuk olyan blog, ahol tudják, hogy a Kung Fu Panda 3 2016 márciusában jön.
Vagy lehet, hogy nem tudják, de ettől függetlenül jogtalanul kéred számon. ;)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.08. 09:56:51

létezik, hogy ez a poszt jelet meg az aeonfluxon is?

Ott ugyan ez a 2 várt filmek lista van. :D

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2015.01.08. 10:27:46

@doggfather: Ez előbb készült el. Szóval lemásolták :P :D
süti beállítások módosítása