[Supernatural Movies]

A galaxis őrzői - a rajzfilmsorozat

pilot

2015. szeptember 17. - REMY

Tavaly hatalmas sikert könyvelhetett el a Galaxis őrzői csapata (itt a blogon mindenképpen), így várható volt, hogy valamilyen szinten a Marvel majd tovább fogja gondolni a későbbiek során Star-Lordék kalandjait. Idén – még mielőtt megkapnánk a mozifilm folytatását – el is érkezett az a bizonyos továbbgondolás, amit egy rajzfilmsorozat formájában kaptunk meg mi nézők/rajongók. Bár a pilotot elnézve látható, hogy fele annyi energiát se fordítottak erre a projektre, ám ettől függetlenül is bőven a vállalható kategóriába tartozik az újdonsült rajzfilmsorozat.

vlcsnap-2015-09-17-10h08m13s612.png

A történet természetesen a mozifilm után játszódik, amikor már a csapat együtt tölti a szabadidejét, és együtt lopnak, valamint mentik meg a világot…

Az ötlet nagyszerű, a megvalósítás viszont már kevésbé, pedig a potenciál hatalmas a projektben. Egyrészt a készítők nem felejtették el, hogy mi volt a kulcs a mozifilm sikerében, így a Hooked On A Feeling című szám is megkapta a saját maga idejét a játékidőben, amivel nem csak a hangulatot fokozták, hanem folytatták azt a nagyszerű hagyományt, amit Chris Pratték elkezdtek. Emellett szerencsére a poénokat sem mellőzték, sőt mi több, eléggé jól muzsikált a csapat az első 20 percben, ami mindenképpen jó előjel a későbbiekre nézve.

vlcsnap-2015-09-17-10h08m26s295.png

Azonban a készítők ott hibáztak egy hatalmasat, amikor megelégedtek azzal a rajzolással, ami egy limonádészerű, jó, de igazából semmi extra szintet képvisel. Pedig, ha itt meghúzzák a tutit, és egyedivé, stílusossá varázsolják a látványvilágot, akkor bizony nem csak egy átlagosnál épphogy jobb rajzfilmet kapunk, hanem a Marvel legújabb klasszikus rajzfilmsorozatát is… ez sajnos nem történt meg, így már csak abban lehet bízni, hogy a poénok továbbra is betalálnak, és a történet egy olyan irányba fog elmenni, amit élvezünk, nem pedig megununk egy idő után.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr57794738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.09.18. 10:35:59

marvel legújabb klasszikus rajzfilmsorozata?

Na, olyan sok volt neki már?

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2015.09.18. 11:36:32

@doggfather: Lehet nem jött át az írásból. De magára a képregénykiadóra gondoltam. Azért anno volt egy Pókember sorozat is, csak, hogy egy példát is írjak.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.09.18. 12:10:42

@REMY: bár sztem az se klasszikus, de az még mindig csak 1. ;)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.09.19. 13:25:46

közben én is megnéztem. hát nem csak a rajzzal vannak itt gondok. A történet is egy tipikus második résznek tűnik. Az a fajta amit szidni szoktunk. Minden benne van ami az elsőben is volt, de semmi új a pilot alapján.
süti beállítások módosítása