[Supernatural Movies]

Köpök a sírodra 3

Sarah Butler és más semmi...

2015. november 23. - REMY

Öt évvel az első Köpök a sírodra remake után visszatért Sarah Butler, hogy egy majdhogynem vállalhatatlan film keretein belül mutassa be nekünk megtorló énjét, amit már ugyan láttunk a 2010-es esztendőben, de a „sorozat” készítői úgy gondolták, hogy a széria megérdemel egy újabb szar filmet… így tehát idén elkészült a Köpök a sírodra 3.

i_spit2.jpg

Az első részben ért trauma után Jennifer egy orvoshoz, illetve egy csoporthoz jár, hogy feldolgozza életének legnehezebb és legbrutálisabb időszakát. Ő azonban nem felejtett és a bosszú még mindig élteti…

Már a folytatás sem érte el azt a szintet, amire azt mondjuk, hogy „oké, rendben van”, de amit itt kaptunk, az minden képzeletet felülmúlt. Holott Sarah Butler jelenléte azt sugallta, hogy a készítők visszatérnek a gyökerekhez, és az első rész sikerét próbálják majd meg ötletesen továbbvinni. Tovább is vitték… de a lehető legrosszabb irányba. Semmi értékelhető kreativitás, unalmas, jelentéktelen történettel rukkoltak elő, ami azt eredményezte, hogy még azt a kis szórakozást is, amit egy b-kategóriás horrortól elvárhatunk, azt sem tudta teljesíteni.

ispit.jpg

Pedig egy ilyen filmnél nincsenek nagy elvárások. Legyen jó a főhősnő, aprítson, legyen vér és ötletes brutalitás. Az első fontos elem még csak-csak megvalósult, de minden más jó nagy ívben kerülte el az alkotást, így viszont nem maradt más csak egy figyelemreméltó női színész (no, nem a színészi tehetsége miatt), és egy rakás semmi. 2/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr268057778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása