[Supernatural Movies]

BRÉKING: Jön a Teletubbies-mozifilm!

2016. április 01. - REMY

A Warner a 2018-as esztendőben fogja bemutatni a Teletubbies-sorozat egész estés mozifilm változatát, ami olyan neveket fog majd felvonultatni, mint Vin Diesel, Dave Bautista, Tom Hardy, The Rock és a mindig zseniális Morgan Freeman! 

teletab.jpg

Az 1997. márciusától, 2001. februárjáig tartó, 365 epizódot megélt, brit televíziós-sorozat nagy sikernek örvendett az ezredforduló környékén a legkisebb gyerekek körében. A stúdiónál épp ezért úgy gondolták a fejesek, hogy van potenciál az alapanyagban, így a jogok megvétele után egy olyan mozifilmet szeretnének a filmvászonra álmodni, ami egyszerre szól a legkisebbeknek és a legnagyobbaknak, egyszerre tanít és szórakoztat, valamint egyszerre akciódús és kalandos. Bár a rendező kiléte még bizonytalan, de a stúdió azt szeretné, hogy Edgar Wright (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Scott Pilgrim) vegye a saját kezébe a projektet, amit nem csak rendezne, hanem írna is. 

A szereposztás pedig a következő:

Laa-Laa (Sárga) - Vin Diesel

Dipsy (Zöld) - Dave Bautista

Po (Piros) - Tom Hardy

Tinky Winky (Lila) - The Rock

Napocska - Morgan Freeman

 

szerk: Április 1. 

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr248549670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása