[Supernatural Movies]

Pofázunk és végünk Miamiban

Villámkritika Miamiból.

2016. június 16. - REMY

Talán kijelenthető, hogy a 2014-es év egyik nagy pénzügyi sikere a Ride Along címet viselő buddy-cop mozi volt Kevin Hart és Ice Cube főszereplésével, ugyanis a 25 millió dollárból készült alkotás, több mint 150 milliót kasszírozott össze a pénztáraknál. Így nem csoda, hogy a folytatást hamar bejelentették, a fiúk pedig ezúttal Miami-ban tértek vissza a vászonra.

ride2_1.jpg

Miközben esküvője napja egyre közeledik, Ben Miamiba utazik leendő sógorával, Jamesszel, hogy lekapcsolják a dílert, aki anyaggal árasztja el Atlantát. A tét nem kicsi, a srácoknak pedig hatalmas túlerővel kell szembenézniük…

Tim Story igazán bátor volt! Elővetette az első rész forgatókönyvét, majd átíratott benne néhány dolgot és leforgatta a végeredményt. Lényegében ugyanazt kaptuk meg Ice Cube-éktól, mint amit már megkaptunk tőlük két évvel ezelőtt, annyi különbséggel, hogy talán most kicsit letisztultabbak voltak a poénok, és kevésbé volt erőltetett Kevin Hart. Azonban a végtermék, a hangulat, a sablonok egymás mellé rakosgatása, a szórakoztatási faktor mind-mind megegyeztek az első részével, így igazság szerint majdhogynem felesleges is különbséget tenni a két epizód között.

ride1.jpg

Azonban Ken Jeong-nak hála egy kicsi, de tényleg csak egy kicit (!) színesebbé vált a történet (rossz az, aki rosszra gondol! :D ), hiszen a Másnaposokból ismert amerikai-koreai színész hozta a jól bevált idétlen humorát (kifejezetten pozitív értelemben), amivel fel tudta pörgetni a Kevin Hart – Ice Cube kettőst a vásznon. Aminek eredményeképpen pedig elmondható, hogy a műfajában továbbra sem lesz kiemelkedő a Ride Along, de még mindig az élvezhető kategóriában tud maradni. 5,5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr888760916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása