[Supernatural Movies]

NYEREMÉNYJÁTÉK: Legyél ott a felújított Terminator 2 3D premier előtti vetítésén

2017. augusztus 22. - Supernatural Movies

Update: a nyereményjáték lezárult, három szerencsés olvasónknak pittyent egyet az elektronikus postaládája.

Augusztus végétől világszerte 3D-ben tér vissza a mozivásznakra James Cameron kultikus akció-scifije, a Terminator 2 - Az ítélet napja. A filmet Magyarországon szeptember 14-től mutatja be a Pannonia Entertainment, digitálisan restaurált 3D képpel és az eredeti '91-es magyar szinkronnal. Az országos premier előtt két héttel, augusztus 29-én – a filmbéli Ítélet Napja 20. évfordulóján – nagyszabású Terminator Napot tartanak a Corvin Moziban, aminek a legnagyobb vászonméretű Korda termét kifejezetten a T2 premier kedvéért nagy teljesítményű dupla vetítőgépes Dolby 3D technikával szereltek fel a Christie projektorgyártó és a Cinema Next Kft. együttműködésében.

De még mindezek előtt, augusztus 28-án este 19:00 órakor, három szerencsés olvasónknak és partnereiknek lehetőségük lesz részt venni a film premier előtti díszbemutatóján a Corvin Moziban, valamint a páros belépőik mellé hazavinni egy 70x100 cm-es Terminator 2 3D moziplakátot. Mondjuk a részleteket:

034cap4k.jpg

Ahhoz, hogy beülj a Connor família mellé a moziba, az alábbiakat kell teljesítened:

  • lájkolod a Supernatural Movies oldalt a legjobb filmes hírekért és kritikákért,
  • megosztod a nyereményjáték facebook bejegyzését,
  • legkésőbb augusztus 26-a, 21:00 óráig kitöltöd az alábbi űrlapot:

A sorsolás még aznap este megtörténik, a nyerteseket pedig a megadott e-mail címen fogjuk értesíteni.

További érdekesség, hogy augusztus 29-én a T2 3D mellett egyetlen alkalommal látható lesz a Terminator 1984-ben készült első része is, valamint egy exkluzív video-interjú James Cameronnal az újbóli bemutató kulisszatitkairól. A filmet augusztus 29. és szeptember 13. között további premier előtti vetítéseken láthatják a Corvin Mozi nézői, szeptember 14-től kezdve pedig országszerte több mint 30 moziban, Budapesten és a megyeszékhelyek többségén is vetítik. A vetítési helyszínek részletes listája a film Facebook-oldalán, a https://facebook.com/TerminatorMozi oldalon olvasható.

Ha tetszett, amit olvastál, kövess minket a Facebookon és a Twitteren!

t2_3d_hun-poster-web.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr2712772780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása