[Supernatural Movies]

2001: Űrodüsszeia 50. évfordulós villám-nyereményjáték

2018. május 18. - Supernatural Movies

Fél évszázaddal ezelőtt mutatták be minden idők egyik legnagyobb hatású sci-fi kultuszfilmjét, a 2001: Űrodisszeiát. Az évforduló alkalmából május 21-én hétfőn 19:00 órakor filmklub vetítést lesz a Pólus Mozi Nagytermében, ahol 120m²-es mozivásznon láthatják a nézők Stanley Kubrick időtlen mesterművét. A vetítés előtt beszélgetés lesz Csákvári Géza filmkritikus-újságíróval és Kovács Gellért filmszerésszel a mű keletkezéséről és hatásáról a filmművészetre. Nyereményjáték következik!

2001-a-space-odyssey_14_preview.jpeg

Ez a különleges moziélményt most te is átélheted, ugyanis két páros belépőnk van az eseményre, amit vasárnap, május 20-án 18:00 órakor fogunk kisorsolni a nyereményjátékban résztvevők között. A feltételek a rutinosabb olvasóknak már nem fognak meglepetéseket okozni:

  • lájkold a Supernatural Movies oldalt a legjobb filmes hírekért és kritikákért,
  • ha jónak látod, oszd meg a nyereményjáték Facebook bejegyzését,
  • legkésőbb május 20, 18:00 óráig töltsd ki az alábbi űrlapot és/vagy a helyes választ kommenteld a bejegyzés Facebook posztja alá:

További információ az esemény ---> Facebook oldalán <---

Ha tetszett, amit olvastál, kövess minket a Facebookon és a Twitteren!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr8713976802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása