[Supernatural Movies]

Élvezhetetlen zombitámadás - The Demented

2018. május 19. - REMY

Mikor a tinik összejönnek bulizni a csapat egyik tagjának a házába egy horrorfilmben, akkor tuti biztos, hogy történik valami olyan az ott tartózkodásul alatt, ami az életükbe kerül. Christopher Roosevelt filmjében sem volt ez másképp, annyi különbséggel, hogy ezt, néző szemmel még élvezni sem lehetett igazán.

dd7505c637be5f20094b849d2ab037f9.png

New Orleans felett elrepül egy rakéta. A TV-ből kiderül, hogy terrortámadás történt az USA-ban, és felhívják az emberek figyelmét arra, hogy keressenek menedéket. Egy szimpla robbanás helyett viszont egészen más történik a térségben, ugyanis a terroristák biológiai fegyvert alkalmaztak...

Sablonos zombifilm, sablonos karakterekkel és történettel. Mégsem működik... a készítők ugyanis képtelenek voltak következetesen gondolkodni. Egyik pillanatban még átlagos, agy nélküli zombikkal kellett megküzdeniük "hőseinknek", a másik pillanatban már láthatóan képesek voltak valamiféle gondolkodásra a fertőzött emberek.

Noha a karakterek próbálták kihozni a lehető legtöbbet a szituációból, az összecsapott forgatókönyvnek hála nem jutottak egyről a kettőre. Pedig a terv megvolt, nagyjából végre is tudták hajtani, ám mikor önhibájukon kívül estek bajba, majd hullottak el végleg, akkor teheti fel a néző joggal a kérdést, hogy erre mégis mi szükség volt? Ahogy azt a kérdést is bátran fel lehetne tenni, hogy magára a filmre mi szükség volt?

the-demented-terror-in-the-streets.jpg

A The Demented ugyanis képtelen összeállni egy kerek egésszé. Próbál hatásos zombifilm lenni, próbál csavarni a történeten a legvégén, de ahogy általában az lenni szokott az olcsó, bugyuta horrorfilmeknél, nem sikerül semmit megfelelően véghezvinni. Így pedig tök felesleges volt elkészíteni a filmet. 2/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7913324359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása