[Supernatural Movies]

Bud Spencer emlékprogram a Pólus Moziban

Nyerj páros belépőt egy különleges, koncerttel egybekötött filmvetítésre!

2018. június 09. - Supernatural Movies

Június végén immár két éve lesz annak, hogy itt hagyott minket a legenda, Carlo Pedersoli, vagy ismertebb nevén Bud Spencer, aki önálló és Terence Hillel közös filmjeivel örökre beírta magát rajongók millióinak a szívébe. Eme szomorú évforduló apropójából a Pólus Mozi szervezésében most egy különleges eseményen vehetsz részt, melynek keretein belül első és egyetlen alkalommal levetítésre kerül Az ördög jobb és bal keze, digitálisan felújított kópiáról, az eredeti magyar szinkronnal. Ha pedig ez nem lenne elég, a film után koncertet ad a Bud Spencer & Terence Hill emlékzenekar. Az eseményre 2 db páros belépőjegyet sorsolunk ki, a tovább gombra kattintva megtudhatod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy megkaparintsd az egyiket.bud-spencer-emlekprogram-cover-grafika.jpg

Először is oszd meg ennek a bejegyzésnek a facebook posztját, mert ugye valamit valamiért. Katt ide!
Másodszor pedig küldd el az alábbi kérdésre adott helyes válasz betűjelét e-mailben a supnatmov@gmail.com címre júni 12. (kedd) éjfélig. A levél tárgya Bud Spencer legyen. (A sorsolást megkönnyítendő, kérünk, hogy az üzenetbe írd bele a nevedet is.)

Mi ad neked erőt és mindent lebíró akaratot?

A - Hagymás bab

B - Puffin lekvár

C - Krumplis hal

(Hacsak persze nem az a 2000 dollár, amit díjul tűztek ki, ha sikerül végrehajtani a tervet :) ) 

Az esemény helyszíne tehát a Pólus Mozi lesz, az időpont pedig június 15. (péntek) 18:00. Sorsolás 13-án. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Sok szerencsét!

az_ordog_jobb_es_balkeze_2.jpg

Ha tetszett, amit olvastál, kövess minket a Facebookon és a Twitteren!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr3914035580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása