[Supernatural Movies]

Kabinláz

Ha van értelmetlen remake...

2016. július 07. - REMY

2002-ben Eli Roth tető alá hozta a Kabinláz című művét, amit azóta is az egyik legjobb és legötletesebb alkotásaként tartanak számon a rajongók. Igaz, a film nem igazán működött filmként, de a benne fellelhető gore és a kreatív halálnak hála egy remek szar filmek kaptunk a „pénzünkért”. Idén, 2016-ban pedig a remake-hullám ezt az alkotást is elérte, így Travis Z-nek adatott meg az a lehetőség, hogy újra felelevenítse az erdőben történt kalandokat az egyetemistákkal a főszerepben.

cab.jpg

Történetünkben újfent öt egyetemista diák szerepel, akik a vakációjukat szeretnék eltölteni egy félreeső kis házikóban az erdő kellős közepén. Minden jól is megy egészen addig, amíg egy furcsa és rémisztő beteg ember fel nem tűnik a házuknál, ugyanis a rémálom csak ezután kezdődik el…

Ennél a filmnél nem is az a legnagyobb probléma, hogy egy remake, hanem, hogy Travis Z a kreativitás teljes hiányát mutatta be a film elkészítése során. Ugyanis a filmje nem több mint egy ctrl-c + ctrl-v billentyűkombináció. Az idétlen, egysíkú karakterek megmaradtak, a bugyuta forgatókönyv szintén jelen volt, valamint a megbetegedések bemutatása sem nyújtott többet, illetve mást, mint a 14 évvel ezelőtti verzió.

cap1.jpg

Ennek hatására pedig teljesen érdektelenné vált az egész alkotás, hiszen miért is érdekelne bárkit is egy olyan mű, ami egy nem túl régi ötletet próbál meg bemutatni újra plusz adalékanyagok nélkül, valamint az újdonság hatására sem tud már építeni. Így tehát a Kabinláz újrázása remélhetőleg a feledés homályába fog merülni, mert ennek így nem sok értelme volt… 2,5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr28868498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása