[Supernatural Movies]

[pilot] Aquaman (2006)

2015. június 03. - REMY

A képregényes sorozatok kis túlzással minden évben be szeretnének törni a tévés piacra, ám csak kevésnek adatik meg az a lehetőség, hogy évadokat éljen meg a nézők szeme láttára. Jelenleg az Zöld íjász, a Flash és a Gotham uralja a DC-s sorozatok világát. Volt idő viszont, amikor Arthur Curry is megpróbálta a jegyét megváltani a CW-re, ám ez neki nem sikerült, ugyanis a pilot után kaszálták az Aquaman sorozatot.

aqua2.jpg

Arthur Curry élete nem fenékig tejfel, hiszen gyermekkorában az anyját elveszítette, majd felnőtt korára olyan igazságot tudott meg az életével kapcsolatban, ami teljes mértékben megváltoztatta. Ő ugyanis az elveszettnek hitt Atlantisz hercege, akire jelen pillanatban az ellenfél vadászik…

Csak úgy, mint 2011-ben az NBC-s Wonder Woman sorozat, a CW-re készült Aquaman se húzta sokáig. Az első 40 percet elnézve, ez nem is meglepő. Igazság szerint a történettel, illetve a tálalással nem is volt különösebb baj, mert majdhogynem érdekfeszítő volt az, ahogy Arthurt felépítették a pilotban, de a kivitelezés már a CW csatorna szintjét se ütötte meg, ami viszont már óriási probléma. Pedig ismert arcokat vonultatott fel az epizód, hiszen a Smallville Zöld Íjásza, Justin Hartley formálhatta meg Aquaman-t, valamint a már említett Wonder Womant alakító Adrianne Palicki is tiszteletét tette, de talán aki a legismertebb, és legnagyobbat szóló név volt, az nem más, mint a jó öreg Ving Rhames!!! Azonban velük együtt sem volt képes Greg Beeman egy ütőképes felvezetőt készíteni, ami azt eredményezte, hogy ma már csak egy, a legtöbb ember számára elfeledett alkotásról beszélhetünk.

aqua1.jpg

Méltán nem rendelték be az Aquaman első évadát, hiszen még azt a színvonalat sem volt képes elérni, ami egy jó popcorn sorozathoz elég. Bugyuta, gyenge és a legtöbbször vállalhatatlan perceket okozott az első 40 perc, pedig a történetben van/volt potenciál… 2,5/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr227425980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása