[Supernatural Movies]

5 The Rock film, aminek el KELL készülnie még a világvége előtt!

2020. április 01. - REMY

2020. április 1. A nap, mikor mindenre fény derül: Dwayne Johnson igazából Chuck Norris apja! (A fejemet sem verték bele a billentyűzetbe, szóval újabb bizonyíték arra, hogy ez tény.)

896747.jpg

A Szikla nagyobb, jobb, erősebb és nagyobb hatalommal bír. Az emberek szeretik, a kamera szereti, egyszerűen minden a kezére játszik. De ez véletlen lenne? Igazság szerint ez már rég meg volt írva, vagyis… Dwayne ezt már rég eldöntötte, hogy a 2000-es években színre lép és legyalulja egész Hollywoodot. Hogy mire várt eddig? Csak most kapott kedvet hozzá.

Ráadásul minden a szemünk előtt volt már. Felfedte ókori legendás alakját (Skorpiókirály), megmutatott valamit valódi erejéből (Herkules) és azt is, hogy a jó szándék vezérli (Fogtündér). Nincs ellenfele, legyen az Vin Diesel vagy egy génkezelt óriás gorilla. Földrengések és felhőkarcolók sem képesek megállítani. Uralja a konzoljátékokat, dzsungeltúrákat vezet és betont kajál minden edzés előtt és után. Ő maga a mindenség elmélete.

(A cikk természetesen egy poén része, ami a Bolondok napja apropójából készült.)

 

5 – Dupla Rock, avagy egy Dupla Dinamit reboot

d2_masolata.jpg

Minden poént mellőzve, ez a koncepció még működne is. Van Damme klasszikusa a mai napig egy remek akciófilm a VHS-korszakból. Minek elégednénk meg egy Sziklával, mikor kaphatnánk a pénzünkért rögtön kettőt is?

4 – The Rockverzum

d5_masolata.jpg

A John Malkovich menetben volt egy rövidebb jelenet, mikor mindenki Malkovich volt a kamerák előtt. Legyen az egy énekes, egy nő, egy férfi, a felszolgáló vagy bárki a teremben. Mindenki arca John Malkovich volt. Egy agyament vígjátékot még talán el is lehetne képzelni így Dwayne Johnson arcával. Sziklát a népnek, méghozzá végtelen mennyiségben.

3 – Rockmandó, avagy a Kommandó reboot

d3_masolata.jpg

A Dupla dinamit után talán ez, vagy egy ehhez hasonló alkotás állná meg még a helyét igazán a filmográfiájában. Arnold egy farönköt cipelt a vállán, Rock egy torpedót tett arrébb a saját kezével a F&F-ban. Hát engedjük már szabadjára ezt az izomkolosszust, had pusztítson egy akciófilm keretein belül, amiben nem fogy ki a golyó, nem marad ép csont és minden felrobban, ami felrobbanhat.  

2 – Don Vito Rockleone, avagy az IGAZI Keresztapa

d1_masolata2.jpg

Ez lehetne a Szikla Oszkárja, no persze minden vígjáték elemet mellőzve, szigorú komolyan vehető gengszterfilm formájában. Kevin Hart mint a leghűségesebb jobbkeze, Ryan Reynolds mint balkeze, Pacino, De Niro és a többiek pedig mint a Szikla alattvalói. Természetesen mindezt Scorsese rendezésében. Várható Oscar-díjak száma: ÖSSZES.

1 – The Rock God

d6_masolat.jpg

És végül elérkeztünk ahhoz a filmhez, ami igazából a dokumentumfilmek dokumentumfilmje lenne. Önmagát adná benne mindenki. Dwayne mint a világmindenség, Chuck Norris, mint a gyermeke. Egy évmilliárdokat átívelő eposzt kapnánk a pénzünkért, ami mellőz minden CGI-t és trükköt. Mély gondolatok és látványos kalandok. Erre van szüksége a világnak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr4215579898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása