[Supernatural Movies]

A Megtorló - Háborús övezet

2016. február 06. - REMY

Amikor már tényleg azt hiszed, hogy nincsen lejjebb, hiszen két gyenge Megtorló-mozi is napvilágot látott már Hollywoodban, akkor megpillantod a Háborús övezetet, és rájössz, hogy Uwe Boll még mindig él! No, a német legendának ehhez az alkotáshoz semmi köze nincs, de ha a film végi stáblistánál megjelent volna a neve, akkor sem lepődtem volna meg. Ugyanis a 2008-as Megtorló-mozi minden képzeletet felülmúlt gagyiságban.

2008punisher.jpg

Frank Castle már évek óta harcol a bűnözés ellen. Mindenkit kiirtott, aki fenyegetést jelentett az ártatlan lakosságra, azonban egy utolsó, minden eddiginél nehezebb küldetése még hátravan…

Lexi Alexander, a Huligánok rendezője ráérzett, hogy mi volt a baj a Thomas Jane-féle verzióval, azonban annyira túltolta az elképzelését, hogy már emiatt lett csúfos kudarc a végeredmény. Ugyanis a War Zone kijavította hangulatban, illetve akciók terén a korábbi részeket, hiszen Castle megkapta végre azt a sötét tónusú és véres akciókkal teli kalandját, amit már ezer éve vártunk. Ezzel csupán annyi volt a probléma, hogy az akciók rettentő szarul voltak koreografálva, valamint idétlen, irreálisan nagy túlzásokkal tarkított zúzdát zúdítottak a nyakunkba, amit egész egyszerűen nem lehetett feldolgozni.

Emellett a másfél órás játékidő alatt szembesülnünk kellett azzal a hatalmas bakival, hogy se egy normális főhőst, se egy épkézláb főgonoszt nem kaptunk. Se Ray Stevenson, se a minden idők egyik leggyengébb főgonoszát megformáló Dominic West-et nem lehetett megfelelt érdemjeggyel illetni a film végeztével.

2008_punisher_war_zone_004.jpg

Rém bugyuta, felületes, majdhogynem értékelhetetlen mozit adott ki a kezei közül Lexi Alexander, aki joggal pályázhat arra, hogy a filmje bekerüljön egy top 10-es minden idők legrosszabb képregényadaptációja posztba. 2/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr378275606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása