[Supernatural Movies]

Kulthorror sorozat: Végeredmény

2013. január 20. - REMY

Eljött az idő, hogy értékeljem a Kulthorror sorozatban feltűnt filmeket. A blog életében ez volt az első olyan széria, ami nem csak kritikaírásból állt, hanem egy adott műfaj klasszikus filmjeinek a megismertetéséből. Biztos vagyok benne, hogy többen látták már a filmeket, de remélem volt olyan is, akinek most keltettem fel az érdeklődését 1-1 film iránt. Jó érzés volt felidézni az értékelt filmeket, hiszen az összes alkotás meghatározó volt a saját műfajában, és jó élmények fűződnek hozzájuk. A jövőben fogok még ilyen 1 hetes sorozatokat készíteni, de akkor már más témában.

A végeredmény a következő:

1. – Rémálom az Elm utcában  10/10
2. – Az ördögűző                      9/10                
3. – Sikoly                               8,5/10
4. – Péntek 13.                        8/10
5. – Fűrész                              8/10
6. – Hellraiser                          7,5/10

Említettem egy bónusz filmet is, ami majd Vasárnap (azaz ma) érkezik 00:05-kor. A film nem más, mint a ParaNorman lesz. Ezzel a filmmel le is fogom zárni a horror hetet, és hétfőn már teljesen más műfajú alkotás fog érkezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr95027811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.20. 14:27:25

nagyon jó kis sorozat volt, remélem lesz még ilyen tematikus hét.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.01.20. 14:56:17

lesz-lesz, de akkor lehetséges, hogy szavazás útjára bocsájtom a választható témát és majd úgy eldől, hogy mit szeretnétek olvasni. :D
süti beállítások módosítása