[Supernatural Movies]

[pilot] Wonder Woman (2011)

2014. augusztus 25. - REMY

Ha hiszitek, ha nem a 2011-es esztendőben megpróbálták útjára indítani Wonder Woman-t a televíziók képernyőjén. A pilot epizód el is készült, ám a minőséget látva az NBC csatorna végül nem rendelte be az első évadot, így szerencsétlen Adrianne Palicki dobhatta ki a kukába a műanyag ruciját, amiben közel 40 percig flangált a kamerák előtt.

ww3.jpeg

Értem én, hogy a készítők meg szerették volna mutatni, hogy mitől döglik a légy, de komolyan… azt hitték, hogy a Szerelmünk lapjait néző, facebook profilt csináló Wonder Woman majd bejön a nézőknek? Ráadásul, hiába másodlagos a színészi játék, vagy legalábbis kevésbé fontos egy szuperhősös sorozatnál, (Látva a Zöld Íjászt és a Flasht) de kérem, ez itt egyenlő volt a nullával! Palicki-ből előbb nézem ki, hogy egy tripla X-es film fontos szereplője, minthogy komolyan vegyem a Csodanő szerepében. No, mindegy, ezt még valamilyen szinten elnéztem a pilotnak, de az már felettébb zavaró volt, hogy hangulatilag valahol a Barátok közt és a Jóban rosszban között ugrándozott. Emellett a történetet sem sikerült jól tálalniuk, hiszen Palicki tét nélkül rohangált A-ból B-be, hogy a végén legyűrje az Elizabeth Hurley által megformált Veronica Cale-t. (valós WW ellenfél) Bár próbáltak 5 percenként valami drámai részt lenyomni a torkunkon, de hála a jó írói munkának, illetve a rendezésnek, lehetetlen volt komolyan venni bármit is.

ww2.jpg

Azt viszont megtudtuk, hogy Csodanőt zavarja, ha nagy mellűnek állítják be, és ezért leállíttatta a róla készült akciófigurák gyártását is a cégén belül. Persze a kamera, a jelenet előtt és után is mindig Őt kereste, és mindig azt mutatta, hogy nem kell szégyenkeznie a kinézete miatt… Legszívesebben 2 pontot adnék rá, de Palicki és az, hogy végül nem rendelték be a sorozatot arra késztetett, hogy egy kicsit megtoldjam a végső pontszámot, és módosuljon 3/10-re.

ui: Viszont nagyon úgy tűnik, hogy Csodanő nem szeretne elszakadni a képregényes sorozatoktól, ugyanis Adrianne Palicki lesz Mockingbird a Marvel’s Agent of S.H.I.E.L.D. sorozat 2. évadában.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr856623027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krigintajrun 2014.08.25. 00:09:04

"Ráadásul, hiába másodlagos a színészi játék, vagy legalábbis kevésbé fontos egy szuperhősös sorozatnál, (Látva a Zöld Íjászt és a Flasht)" - ejnye-ejnye :D Flasht meglátjuk még ;)

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.08.25. 00:14:22

@krigintajrun: Látva a pilotot, és azt, hogy az is a CW-n lesz. Nem sok jót ígér.

Mondjuk nekem nincs különösebb bajom az Arrow féle gárdával, de ami ebben a WW sorozatban ment, hát...

Alkalmatlan 2014.08.25. 16:29:57

Az első képen azt hittem ő Sarka Kata :))))

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.08.25. 16:31:45

@Alkalmatlan: Ki tudja, lehet, hogy jobban játszott volna a szerepben. :D
süti beállítások módosítása