[Supernatural Movies]

[villámkritika] Hulk Vs. (2009)

2014. november 29. - REMY

A 2009-es esztendőben a Marvel két Hulk rajzfilmmel is érzékeltette, hogy azért ők is próbálnak alkotni valamit az animációs részleg berkein belül. Az egyik a Hulk vs. Wolverine, a másik pedig a Hulk vs. Thor. Ez a két rajzfilm együttesen alig érte el a 90 perces játékidőt, ám ennek ellenére, két igencsak minőségi produkciókról lehet beszélni. Főleg azért, mert a Marvel animációs részlege nem az igazi, és általában csak a közepes színvonalat képesek elérni. Azonban a zöld óriás tudatta velünk, hogy ha zúzdáról van szó, akkor rá lehet számítani, pláne, ha társakat is kap maga mellé.

hulk_1.jpg

Hulk vs. Wolverine

hulk3.jpg

Bár ez az epizód alig 37 perces, de mégis több zúzdát kapunk benne, mint sok más rajzfilmben. A két mindenre elszánt hős, Rozsomák és Hulk csapnak össze, hogy mi nézők jól szórakozzunk. A plusz adalék pedig az, hogy rajtuk kívül még kapunk néhány rosszfiút is a történetbe, akik közül Deadpool igencsak kimagaslik. A szövegei egyszerűen zseniálisak, így az akciók mellett a humorra is energiát fordítottak. Ha Deadpool a saját élőszereplős filmjében csak fele ennyire lesz badass, akkor már most elkezdhetünk örülni! 7,5/10

Hulk vs. Thor

hulk2.jpg

A Hulk vs. Thor valamivel hosszabb, hiszen bő 45 percig élvezhetjük azt, ahogy Hulk Asgardban próbál szétzúzni minden élő egyént. Azonban itt talán nem is az a legfontosabb, hogy milyen akciókat látunk, vagy, hogy Loki és Thor hogyan harcol egymással, hanem, hogy utalásokat kapunk a nemrég bejelentett Thor – Ragnaröck című filmre is! No, nem konkrétan az élőszereplős alkotásra gondolok, hanem magára a Ragnaröckre. Az Istenek alkonyára, ahogy a rajzfilmben nevezték. Szóval egy felületes, de gyorstalpalónak tökéletes információ áradatot zúdítanak az arcunkba, amit talán érdemes meglesni a film megjelenése előtt.

Amúgy Loki itt is nagyon pofátlan. Ahelyett, hogy ő venné fel a kesztyűt Thorral, inkább varázslatokkal kényszeríti Hulkot, hogy tomboljon Asgardban. 7,5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr726859407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.02. 11:22:30

szerintem a Rozsis azért jobb ha csak egy picivel is.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.12.02. 11:31:42

@doggfather: Ja, hát Deadpool csinálja a show-t. De pontszámban mégse tudnék többet adni rá.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.02. 15:35:55

@REMY: nem csak deadpool miatt thor maga elég halvány nekem. Amúgy is, de itt se lett erősebb a figura. :S
süti beállítások módosítása