[Supernatural Movies]

[pilot] Dragon Ball Super (2015)

2015. július 05. - REMY

Ezer éve arra vártunk mi rajongók, hogy valamilyen formában folytassa Akira Toriyama a Dragon Ball Z történetét, hiszen a 291. rész után olyan űr keletkezett a franchiseban, amit a Dragon Ball GT sem tudott betölteni. Idén viszont érkezett a hír, hogy új sorozat van készülőben, méghozzá egy olyan széria, ami eltörli a GT történetét, és a Buu utáni időszakra koncentrál, azaz, közvetlen folytatása lesz a Dragon Ball Z-nek. Július 5-e piros betűs ünnep a Dragon Ball rajongóknak, hiszen Gokuék visszatértek, méghozzá nem is rosszul!

dbs2.JPG

A legnagyobb kérdés talán az volt az új sorozattal kapcsolatban, hogy vajon a készítőknek mennyire sikerül majd visszaadniuk a DBZ hangulatát, vagyis mennyire lesz igazi Dragon Ball a Super. Nos, az első 20 perc után kijelenthető, hogy ha ezt az utat követik a jövőben, akkor nem lesz igazán nagy probléma az új sorozattal, hiszen megvolt a kellő könnyedség és poénkodás, ami eddig is jellemezte a szériát.

Bár messzemenő következtetések még nem szabad levonni, de úgy tűnik, hogy az irány helyes, és a Super első epizódja után még az is kiderült, hogy nem igazán akartak nagyot markolni Toriyamáék, ami akár még jól is elsülhet a későbbiekben. Persze, ezer meg egy kérdés van még a sorozattal kapcsolatban, de az első rész végeztével már talán az a legfontosabb, hogy milyen lesz az első főellenség, és mennyire fog illeni a Dermesztő, Cell és Buu hármas mellé.

dbs.JPG

Azonban ez még a jövő zenéje, ám végre ismét átélhettük azt, hogy milyen az, amikor úgy kelünk fel reggel, hogy ÚJ Dragon Ball rész érkezik! Azok a régi szép idők ismét valósággá váltak!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr627594578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása