[Supernatural Movies]

(poszter) - Hobbit - Smaug pusztasága

2013. június 11. - REMY

Megérkezett a Hobbit trilógia második részének a plakátja, mely gyönyörűre sikeredett. Bilbóék úgy néz ki, hogy megérkeztek a Magányos Hegyhez. 

hobbit2_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr825354722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.06.12. 13:45:13

@Hrobert: Jó kérdés, de nem tudok választ adni rá. Peter Jackson biztos tudja.

Hrobert · http://androlib.blog.hu 2013.06.12. 17:09:22

arra céloztam, hogy ennek így a kontextust figyelembe véve semmi értelme...rendes szótár most az én kezem ügyében sincs, de ha nem google fordítóval fordítod, lehet te is rájössz, hogy kicsivel értelmesebb mondjuk a Smaug pusztulása/pusztítása - ez megint csak a kontextus kérdése, a sztorit alapból nem ismerem, viszont valószínűbb, hogy egy baszott nagy sárkány pusztítani/ esetleg elpusztulni fog, mint hogy kiderül róla, hogy titkon középföldi tehénpásztor, és van egy privát legelője...

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.06.12. 18:17:43

@Hrobert: Értem, hogy mire gondolsz, de nem tudom. A könyvet nem olvastam, így a filmre hivatkozok majd. Decemberben meglátjuk, hogy mit takarhat.
süti beállítások módosítása