[Supernatural Movies]

Doctor Strange - A rajzfilm

2013. augusztus 01. - REMY

Ahogy telnek az évek, úgy kerülnek előtérbe az újabbnál-újabb szuperhősök a filmvilágban. A nem rég bejelentett új hős a Marvel csapatát erősíti, és ha csak fele olyan minőségi filmet fog kapni, mint mondjuk a Vasember, (miért ne kapna), akkor óriásit fog durranni. Doctor Strange elvarázsol bennünket.

doktor.png

Vannak titkos világok is a Földön, illetve az univerzumban, és nem mindegyik láthatjuk a szemünkkel, pedig lehet, hogy éppen az orrunk előtt történnek dolgok. Doktor Strange rejtélyes úton jár Tibetbe, ahol rálelhet a testében lakozó erőre, mellyel védelmezheti a Földet, és megállíthatja a gonoszt...

Amíg a mozifilmre várunk, addig Frank Paur és Jay Oliva alkotását boncolgathatjuk, és általuk megismerhetjük az említett hőst, mi több az ellenfelét is, aki várhatóan a filmben is a doktor ellen fog ügyködni. Igen, Dormammuról van szó, aki meglehetősen erősnek tűnik így elsőre, és ezt az animációs filmben is megmutatta.

No, tehát kapunk egy eredettörténetet, melyben megtudjuk, hogy Dr. Strangeből, hogy lesz a Föld legfőbb varázslója és védelmezője. Ezt egy viszonylag hosszú, de semmiképp sem unalmas időszakban mutatják be, mely tocsog a karakterdrámában. Eddig mind szép és jó, de amikor sor kerül az „átalakulásra”, akkor beindul az úthenger, és sajnos el is szabadul, és szinte mindent tönkretesz. Olivaék átestek a ló túloldalára és egy meglepően összecsapott lezárást készítettek az amúgy érdekes rajzfilmhez, és mellyel az összképet alaposan elcsúfították.

Grafikailag többnyire rendben volt, de azért lehetett volna még mit foltozni rajta. Viszont az bátran kijelenthető, hogy ha ebből film készül, és a CGI rendben lesz, akkor a látvány világ úgy fog elvarázsolni bennünket, mint Dr. Strange az ellenfeleit.

doktor2.png

A Doktor Strange nem a legerősebb szuperhős rajzfilm, de kétségkívül hasznos darab, ha megszeretnénk ismerni a mágust, és éppen ezért ajánlom minden képregényszerető embernek. 6,5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr555419398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.08.01. 07:12:35

ebből a "sorozatból" a leggyengébb darab szerintem, pedig a Vasember se volt valami nagy eresztés...
süti beállítások módosítása