[Supernatural Movies]

[kritika] Gyilkosságba hajszolva / Driven to kill (2009)

2013. augusztus 27. - REMY

Steven Segal rezzenéstelen arccal csontokat tör, és pisztollyal keménykedik, majd eléri a célját. A kissé meghízott akciósztár a DVD filmek legaljához adja már csak a nevét, és ezért sokszor kikerül az emberek látóköréből, de talán ez már nem is baj.

driv2.jpg

Ruslan Drachev, a volt alvilági nagyágyú néhány éve leszámolt az addigi életével, hogy beilleszkedjen az átlagemberek közé. Minden rendben is ment egészen addig, amíg a lányát brutális támadás nem érte. Ruslan elhatározta, hogy még utoljára visszatér az alvilágba, hogy a bosszúja utolérje a támadókat…

Volt idő mikor Segal neve garancia volt a sikeres akciómozira, de ennek már réges-rég vége. Jelen pillanatban azon ügyködik, hogy minél mélyebbre süllyedjen és igazi ZS kategóriás filmekhez adja a nevét. A gyilkosságba hajszolva tipikus példája annak a filmnek, amit az ember nem néz meg önszántából, mert tudja, hogy az esélye annak, hogy jól szórakozzon egyenlő a nullával. No, de akkor mégis miért lesné meg bárki is ezt a filmet?

Nyaralás közepette, az éjjeli órákban, amikor nem tud aludni az ember a forróságtól úgy dönt, hogy bekapcsolja a TV-t és megnézi az első filmet, amit kidob egy adott csatorna. Így történt ez velem, és így jutottam el a Gyilkosságba hajszolva című „műremekhez”.

A film annyira gyenge, hogy nincs egy jelenete se, ami feszültséget vagy bármiféle izgalmat váltana ki a nézőből. Egyszerűen csak telnek a percek, és előre látjuk a következő lépéseket, és nézzük, ahogy Segal nevetségessé teszi magát a filmvásznon.

driv.jpg

Szerencsére a játékidő rövid, így hamar átvészeljük az ökörködést. Ezenfelül ha másra nem is, de elálmosítónak jó volt a film, de tényleg semmi többre nem alkalmas. Nem ajánlott megtekinteni. 2/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr915394879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

helgoland · http://kozbeszed.sk/ 2013.09.02. 02:53:15

Segal mestert bántani nem oké :D
süti beállítások módosítása