[Supernatural Movies]

Uwe Boll klasszikusok #2 - Holtak háza

2014. november 21. - REMY

Uwe Boll filmet egyedül nézni kész öngyilkosság. Egy baráti társaságban azonban könnyebben emészthető, mint hinnénk. A legendásan rossz rendező az élete során sok játékadaptációt rendezett, de talán az egyik leghíresebb, és legrosszabb alkotása a Holtak háza, mely pont annyira ótvar, mint amilyennek beállítják. Az Asylum ehhez képest maga a mennyország!

uwe.jpg

Egy csapat, bulizni vágyó fiatal egy közeli szigetre szeretne utazni, ahol a hírek szerint egy oltári nagy buli zajlik. Azonban a helyszínen a normális emberek helyett vérengző zombik tálalhatóak, akik az élő emberek életére törnek…

Igazság szerint nem is lehet sok mindent írni erről a filmről, mert annyira rossz, hogy arra már nincsenek szavak. A rendezés, az operatőri munka, és a színészek is kegyetlenül rosszul tolták, valamint se hangulat, se épkézláb látvány nem járta át az alkotást. A forgatókönyvről pedig már nem is beszélnék, mert az mindenen túltesz. Mondjuk mit is várhatunk egy Uwe Boll filmtől… A film amúgy egy 1996-ban megjelenő, fénypisztolyos játéktermi játék alapján készült, mely a House of the Dead nevet viselte. Hát annyi biztos, hogy a játék sokkal szórakoztatóbb lehetett, mint maga a film. Azonban egyetlen egy dolog miatt nem tudok rá egy pontot adni, mégpedig Jürgen Prochnow feltűnése miatt. A végeredmény természetesen tőle függetlenül is rémes, de legalább nem végzetes. A papíron (IMDB) minden idők 16. legrosszabb filmje tehát 1,5/10-et kap.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr206908413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lutánnia 2014.11.21. 21:47:41

Szegény Jürgen Prochnow, biztos valami nagy tartozása lehet, ha már ilyenekbe szerepet vállal. :)

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2014.11.22. 18:07:43

@lutánnia: Egy Das Boot-tól idáig eljutni... kár érte. Pedig nem rossz színész. Bírom.

lutánnia 2014.11.23. 18:25:16

@REMY: Legalább az ilyen gagyi filmeket felvirítja kicsit.
süti beállítások módosítása