[Supernatural Movies]

Tomb Raider GOTY Edition nyereményjáték

2015. február 06. - REMY

Lara Croft és a Tomb Raider franchise a 2013-as évben újjászületett. A hősnőt minden eddiginél közelebb hozták hozzánk, és olyan változásokon ment keresztül, ami eddig kimaradt a sorozat életéből. A jellemfejlődés érdekében pedig egészen a kezdetekhez, az első igazi expedícióhoz repültünk vissza, hogy részese legyünk annak a kalandnak, amelyikben Lara hőssé válik. 

goty.jpg

A Supernatural Movies jóvoltából pedig egy szerencsés közületek részese lehet ennek a fantasztikus kalandnak. A részvételhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni a következő kérdésre.

Ki játszotta a főszerepet a Lara Croft: Tomb Raider (2001) című mozifilmben?

a) Angelina Jolie

b) Jennifer Lawrence

c) Margot Robbie

 

A válaszok betűjelét a teljes neved feltüntetésével e-mailben (supnatmovies@gmail.com) várjuk. A tárgy legyen Tomb Raider! A helyes megfejtést beküldők között egy STEAMes Tomb Raider GOTY Edition játékot sorsolunk ki. A játék február 8-a (vasárnap), 20:00-ig tart. A nyertest a rá következő órában értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz sok szerencsét!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr347146181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása