[Supernatural Movies]

Uwe Boll klasszikusok #4 - Egyedül a sötétben

2015. augusztus 06. - REMY

Christian Slater karrierje nem sok ember számára lehet példaértékű, hiszen a Tiszta románctól, az Interjú a vámpíron át egészen egy Uwe Boll klasszikusig, az IMDB-n a Bottom 100-as listán a 69. helyet elfoglaló filmig, az Egyedül a sötétben című alkotásig süllyedt le a 2000-es években, ami valljuk meg őszintén, eléggé a mélypontot jelenti egy pályafutásban. No, de erről inkább Uwe Boll tehet, aki még a szokásosnál is gyengébb filmet készített egy játék alapján.

alone1.jpg

Edward Carnby megmagyarázhatatlan természetfeletti jelenségekre szakosodott magándetektív. Esetei a világ sötét zugaiba vezetik, ősi civilizációk okkult maradványaiban kutatja az igazságot. Azt azonban ő sem gondolta volna, hogy karriere legveszélyesebb ügye épp múltjának legnagyobb rejtélyéhez kapcsolódik majd…

Mindig van lejjebb! Uwe Boll olyan szintre emelte a filmkészítést, hogy leforgatott egy másfél órás valamit, amit „eladott” kész filmként. Az Egyedül a sötétben az iskolapéldája azon alkotásoknak, amik nem szólnak semmiről, de mégis úgy akarnak tűnni, mintha valami hatalmas történetet próbálnának átadni a nézőknek. Boll egymásra rakosgatta a jeleneteket, a karaktereket össze-vissza dobálta a játékidőben, majd a végén volt pofája felmutatni a stáblistát.

alone2.JPG

Ha létezik film, ami időpocséklás, akkor az Egyedül a sötétben az! De tényleg, egész egyszerűen erről a filmről nem lehet jót mondani, még akkor se, ha feltűnt néha egy-egy ismerősebb arc is, mint például az Amerikai piték sztárja, Tara Reid, vagy Penge első ellenfele, Stephen Dorff. Lézengtek, nulla akarással és ízig-vérig Uwe Boll minőséggel a játékidő minden pillanatában. Totális csőd. 1/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr797648100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása