[Supernatural Movies]

Torrente 3-4

Elkezdődött az igazi Real Madrid vs Atletico Madrid!

2016. január 20. - REMY

Torrente 3. - A védelmező (2005)

vlcsnap-2015-06-09-13h36m20s184.png

A kevésbé jó második rész után Santiago Segura visszatért, hogy egy újabb alkotás keretei között tegye vissza Torrente nevét oda, ahová való. Valahova a zseniális és az undorító határmezsgyéjére. A Védelmezőben talán nem is a történet a legfontosabb, hiszen az a szokásos „Torrente vagyok és mindent elcseszek, de végül én leszek a király” útmutatót követi, azonban behozták a focit, az Atletico vs Real Madrid témát, ami rengeteg poén alapja volt a filmben. Gondoljunk csak Torrente fiára, vagy a Guti, Casillas és Helguera hármas feltűnésére. Egyszerű, de annál hatásosabb poénok voltak, amik egy kicsit színesebbé tették az alkotást. El Risitas (TrollFoci követők előnyben) megjelenése pedig csak hab volt a tortán.

A játékidő - bár voltak hullámvölgyek - többnyire gördülékenyen haladt a célja felé, és végeredményében nem okozott csalódást. Segura visszatért, Torrente pedig ismét vicces volt! 7/10

Torrente 4 (2011)

vlcsnap-2015-06-08-09h47m40s59.png

Egy viszonylag hosszú, hat éves kihagyás után, 2011-ben tért vissza Segura, hogy újra Torrente bőrébe bújhasson, és tovább növelje a Torrente franchise epizódjainak a számát. A végeredmény ismét remek volt, ám összességében a széria már nem az egyediségről szólt, hanem arról, hogy mennyire végez a spanyol színész/rendező tisztességes iparosmunkát. Segura beállt egy értékelhető, kritikailag nem túl lehúzható szintre.

Újat a 4. rész sem mutatott, de az új helyzetbe kerülő, bebörtönzött Torrente képes volt ismét poénosra venni a figurát, és a kialakított helyzeteknek hála nem lehetett különösebb okunk a panaszra. A börtönfoci, illetve utalás a Menekülés a győzelembe című filmre több, mint remekül sikerült, így ha a teljes képet tekintve nem is hibátlan, de az elődöket egyáltalán nem megszégyenítő végeredményt tudott produkálni, mind a történet, mind pedig összkép szempontjából az öreg Segura. 7/10

Ui: Csak és kizárólag érvényes jeggyel induljatok háborúba!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr917529018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása