[Supernatural Movies]

A 657-es járat

Villámkritika

2016. április 16. - REMY

Robert De Niro, Jeffrey Dean Morgan, Gina Carano, Kate Bosworth és Dave Bautista. Első ránézésre ez akár egy „a” kategóriás mozi is lehetne, de csak egy fű alatt érkező, b-akciófilm, minden hype-tól mentesen. Scott Mann a Bérgyilkosok viadala, valamint hat év kihagyás után mutatott újra életjelet magáról, és adott ki a kezei közül egy teljesen vállalható alkotást.

kepkivagas_2.JPG

Egy édesapa képtelen fizetni lánya orvosi ellátását. Utolsó esélye, ha szövetkezik egy kapzsi munkatársával, és együtt kirabolnak egy kaszinót. Amikor az akció kicsúszik a kezeik közül, kénytelenek eltéríteni egy városi buszt…

Kevés pénzből, ismert nevekkel tarkított, sablonos, de fordulatokkal teli szórakozás a 657-es járat, ami alapjáraton az egyszerűségre hajt a játékidő legnagyobb részében, de időnként megmutatta, hogy képes túlmutatni a saját árnyékán is, ha úgy tartja a kedve. Épp ezért Scott Mann alkotása egy méltatlanul alulértékelt, és az emberek elől „elzárt” akció-kaland, amibe Jeffrey Dean Morgan és Robert De Niro hozzák a plusz adalékanyagot.

Összességében a 657-es járat egy remek tempót diktáló, könnyed és élvezhető akciófilm, ami újat ugyan nem mutatott a műfaján belül, de mégis képes volt úgy összeállni egy kerek egésszé, hogy az szórakoztató legyen. Tény, De Niro nem ezzel az alkotással fog ismét az elithez tartozni, de ezt legalább nem kell majd letagadnia, ha a filmográfiájáról kérdezik. 6/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr498550922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása