[Supernatural Movies]

Mike és Dave esküvőhöz csajt keres

Zac Efronnak harmadik nekifutásra sikerült.

2016. július 05. - kultúrfaló

A High School Musical férfi sztárja idén harmadik filmjével boldogítja a nézőket, a végeredményt tekintve pedig ez sikerült eddig a legjobban.

mv5byjriogzjm2ytzjmzms00mty3ltg3owutytjiytm2zjiznzyzxkeyxkfqcgdeqxvynju4mdk5nze_v1_sx1777_cr0_0_1777_999_al.jpg

Mike (Adam Devine) és Dave (Zac Efron) a világ legjobb bratyói, mindig számíthatnak egymásra, még közös vállalkozásuk is van. Amikor kishúguk (Sugar Lyn Beard) Hawaiin tartott esküvőjének napja belátható távolságba kerül, a családi kupaktanács ultimátumot ad nekik: a múltban a különböző összejöveteleken történt kalamajkák és balesetek miatt csak 2 rendes lánnyal jelenhetnek meg a nagy napon, vagy el se jöjjenek. A srácoknak nincs más választásuk, nekiállnak az előírt feltételeknek legjobban megfelelő csajok megtalálásának. Azonban a választék elrettentő, egy Hawaiin eltöltött néhány napos ingyen utazásra és szabadságra a legszínesebb egyének jelentkeznek. Amikor már majdnem feladják a keresgélést, belebotlanak Aliceba (Anna Kendrick) és Tatjanaba (Aubrey Plaza).

Mindannyian voltunk már olyan esküvőn/családi összejövetelen, amin valami balul sült el. Hiába próbál mindenki rendesen viselkedni, kerülni a zűröket, biztos, hogy lesz valaki, aki olyat tesz, ami kalamajkát okoz, még ha a legjobb szándék is vezérli. Ez a film pedig éppen ezért lesz szerethető, és vicces, mert ezt a legtöbb embert egyszer legalább érintő dolgot állítja középpontba. Mike-ot és Davet mindig a lehető legjobb szándék vezérli, még tök ismeretlen csajokat is képesek elvinni az esküvőre, hogy megfeleljenek a családi elvárásoknak, azonban elérkezik az a pont, amikor kicsúszik a kezükből az irányítás. És ez már akkor egyértelműen látszik, amikor megérkeznek Hawaiira.

mv5bmtcyota3mdk4of5bml5banbnxkftztgwotgyotuyote_v1_sy1000_cr0_0_1502_1000_al.jpg

A Mike és Dave esküvőhöz csajt keres egy romantikus vígjáték, aminek fő humorforrása leginkább az alpári helyzetekből, viccekkből adódik. A két főszereplő páros helyes, bár Tatjanát én elég nehezen szoktam meg, ő volt az, aki a legunszimpatikusabb figura volt. Mivel amerikai film, ezért sem a színesbőrű, a legújabb trendeknek megfelelően pedig az azonos neműekhez vonzódó karakter sem maradhatott ki a történetből. Számos utalás van régebbi filmekre, filmes jelenetekre, amit sokan értékelni fogunk.

mv5bmja1nzyynzc2ov5bml5banbnxkftztgwodgyotuyote_v1_sy1000_cr0_0_1502_1000_al.jpg

Könnyed nyár esti kikapcsolódáshoz ideális, de akkor szórakozunk a legjobban, ha semmilyen elvárást sem támasztva ülünk be a moziba, így biztosan nem csalódunk. 7/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr828868364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása