[Supernatural Movies]

Bohóc

2016. július 11. - REMY

Van némi igazság abban, hogy a bohócok félelmetesek. De tényleg… mégis ki gondolta azt, hogy egy idétlen, kimaszkírozott, kövér figura vicces? Ugyanis nem hiába lett remek horror alapanyag a bohóckinézet az elmúlt évtizedek során, hiszen előbb jut az ember eszébe egy pszichopata gyilkos, mint egy vidámságot elhozó, vicces alak, amikor ránéz egy bohócra.

vlown.jpg

Kent kénytelen fia születésnapján bohócnak öltözni. Azonban a ruha, amit felvesz nem egy közönséges bohócruha, ami által az élete gyökeresen megváltozik. Kent képtelen lehámozni magáról a ruhát, ami szépen lassan a hatalmába keríti és egy vérszomjas gyilkológéppé változtatja…

Egy ígéretes alapanyag, egy kiváló filmes poszter, valamint Eli Roth neve a producerek között. Ezeket elnézve igenis el lehetett várni valami ütős végeredményt John Watts 2014-es filmjétől, aki ekkor még álmában sem gondolta, hogy 2017-ben ő fogja majd elhozni Pókember visszatérését a Marvel stúdió berkein belül. …na, de visszatérve a Clown-ra, sajnálatos módon nem sok jót lehet megemlíteni a filmről, hiszen hiába a jó felvezetés, az érdekes bohóc eredettörténet, az itt-ott jól kivitelezett gore, amikor oda jutott a film, hogy szintet kellett volna lépnie a cselekményben, elindult a süllyesztő felé. Peter Stormare jelenléte ráadásul annyira kellett a filmbe, mint az ember szemébe a chiliszósz.

vlcsnap-2016-07-05-19h18m15s774.png

Ugyanis a felvezetés után nem tudták megfelelően kibontani a szálakat, nem tudtak mit kezdeni a készítők azzal, hogy ott volt a kamerák előtt egy gyilkos bohóc, aki egy ártatlan család életére tört. Bugyutábbnál bugyutább jelenetek követték egymást, értelmetlenebbnél értelmetlenebb döntéseket hoztak a karakterek, amik teljes mértékben érdektelenné és idegesítővé változtatták a játékidőt. Így viszont hiába tűnt fel az utolsó fél órában egy jól maszkírozott bohóc, a legfontosabb dolog ekkor már az volt, hogy mikor lesz már vége a történetnek. 3,5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr798869046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása