[Supernatural Movies]

Hogyan nyerjünk két mozijegyet a reggeli kávénk mellé?

A Supernatural Movies és a Mafab közös nyereményjátéka

2016. október 17. - Supernatural Movies

Az esős hétfő reggelt ellensúlyozandó, a Supernatural Movies egy nyereményjátékot indít, melynek keretében egy szerencsés olvasónk két mozijegyet nyerhet egy szabadon választott 2D-s filmre, bármelyik Cinema City moziba (kivéve Mammut). A mozizáshoz egyetlen kérdésre kell csupán helyesen válaszolni, amely a 2016 október 27-én moziba kerülő, A könyvelő című filmre vonatkozik. További részletek Ben Affleck szigorú  tekintete után.

the_consultant_main.jpg

Az ősz egyik legizgalmasabbnak ígérkező filmjében, Ben Affleck játssza a főszerepet, neki pedig olyan színészek asszisztálnak majd a vásznon, mint J.K. Simmons és Anna Kendrick. A kérdés a következő:

Melyik az a film, amiben J.K. Simmons és Anna Kendrick már játszottak együtt?

A helyes válaszokat a supnatmov@gmail.com email címre várjuk, 2016 október 21, 12:00 órai határidővel. Akik esetleg nem vágják csípőből a helyes választ, azok egy kis segítséget kaphatnak a film Mafab adatlapján.

Mától mindenképpen érdemes követni minket a Facebookon, mert egyrészt oda is kikerül a nyertes neve (ő természetesen e-mailben is kap majd értesítést), másrészt a játékot rendszeres időközönként megismételjük, ezekről pedig ott értesítünk majd mindenkit. Ezen kívül kérünk benneteket, hogy osszátok meg a bejegyzést, mert minél többen vesznek részt a nyereményjátékban, annál sűrűbben fogjuk megszervezni.

Update: A játék lezárult, egy szerencsés olvasónk pedig most valahol nagyon vigyorog.

the_consultant_main2.jpg

Ha tetszett amit olvastál, kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr9811813123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása