[Supernatural Movies]

Mobilos játékból film - Dead Trigger

2019. április 01. - REMY

Tudjátok, hogy mi az a dolog, amire mindig is vágytatok? Segítek; Nem egy minőségi könyv vagy játékadaptáció, hanem egy MOBILOS, zombis játékadaptáció, méghozzá egy igazi akciósztár, Dolph Lundgren főszereplésével. Naugye… megmondtam.

dolph.jpg

A történet szerint Kyle Walker egy elit csapatot, a halálosztagot vezeti a zombiapokalipszis közepén, akiknek nem kisebb a feladata, mint megállítani a világvégét…

A Dead Trigger nevet viselő játék 2012-ben jelent meg iOS-re és Androidra. A gameplayeket elnézve nem is lehetett rossz, sőt… egy pörgős zúzdának tűnt, amiben literszámra ömlött a vér és tonnaszámra szakadtak a testrészek. Gondolná az ember, hogy akkor ebből egy jópofa, igazi zs-kategóriás bűnös élvezetet lehet készíteni, amiben ráadásul egy igazi akciósztár is szerepet kap. De nem. Ugyanis csak részben sikerült teljesíteni a terveket. A Zs-kategória tökéletesen megelevenedett, de minden más a lehető legrosszabb irányba ment el.

Dolph laza és jó, hozza önmagát, vele alapvetően nem is volt gond. A probléma ott kezdődött, hogy nem tudtak a filmnek egy értékelhető, legalább egy kicsit is élvezhető történetet kanyarítani. Faék egyszerűségű volt, ráadásul lassú és vontatott formában, ami végig olyan érzést keltett, mintha chapter-ekre lenne bontva, de nem szándékosan. Sok-sok üresjárat és idétlen karakterek tömkelege árasztották el a játékidő nagy részét. És a legrosszabb mindebben, hogy még csak nem is volt vicces, szimplán csak kínos.

vlcsnap-2019-04-01-12h25m37s275.png

A Dead Trigger mobilos játék egyetlen esélye a trashfilmekre orientálódott TROMA stúdió lehetett volna, mert akkor talán egy emlékezetes, tényleges bűnös élvezetet kaphattunk volna. Így viszont csak egy újabb cím lett Lundgren karrierjének legsötétebb zugában, ami ráadásul 2 évet csúszott a forgatás befejeztével, hiszen a készítők már 2017-ben készen lettek vele. 2/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr8714731511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása