[Supernatural Movies]

Nehogy letöltsétek! - Halálod appja

2020. január 29. - REMY

Gondolkodtál már azon, hogy mi történne akkor, ha megtudnád, hogy mikor fogsz meghalni? Mit csinálnál, ha 1 órád, 1 napod, 1 heted vagy 1 éved lenne hátra? Illetve gondolkodtál már azon, hogy mennyi hülye applikáció van fent az interneten? Nem? Segítek…. SOK!

count1.png

Egy új őrület üti fel a fejét az emberek körében. Egyszerűen és ingyen hozzáférhető egy applikáció, ami megmondja, hogy mikor fogsz meghalni. Jópofa, mi? Egészen addig annak is tűnt a tinik körében, amíg meg nem halt az első ismerősük, pontosan akkor, amikor a számláló lejárt…

Zseniális, de tényleg, hogy szinte mindenből már filmet lehet készíteni. Justin Dec fogott egy egyszerű, de mégis rendkívül használható horror alapanyagot, amiből simán kisülhetett volna egy épkézláb tinihorror, ha egy kicsivel több odaadást kap a film. Persze nem így lett (minő meglepetés), mert hát mégis csak egy hulladék készült az alapötletből. Noha megint ott tartunk, hogy hiába van egy jó ötlet, ha hozzá nem értők kezébe kerül egy adott projekt.

A közelmúltban többek között kaptunk már Felelsz vagy mersz és aki bújt, aki nem játékra épülő horrorokat is, amikből előbbi nem igazán volt meggyőző, ám utóbbi egy egész korrekt kivitelezést, illetve körítést kapott. Lényegében a Halálod appja is ezt a sablont kellett volna, hogy kövesse, de mindhiába.

count2.jpg

A film se nem horror, se nem thriller, de ha nagyon szélsőségekben gondolkodunk, akkor vígjáték sem. Dec és csapata nem tudták, hogy mit akarnak. A sztori gyenge, nincs benne semmi kreativitás vagy olyan csavar, ami legalább arra jó lenne, hogy félig-meddig mosolyt csaljon az arcunkra. Egy rosszabb Odaát-epizód fele ennyi idő alatt lezárta volna ezt a témát. 2,5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr1015434372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása