[Supernatural Movies]

Magyarul sem értjük a Tenetet – TRÉLERNYI TRAILER

2020. jún. 1-7. – Lovecraft Country, Becky, Tenet

2020. június 08. - theivan

A nyári mozizás potenciális messiása magyar nyelven sem hajlandó leleplezni a harmadik világháború casus bellijét, és ez így van jól. Közben az HBO is prezentálta, mely sorozatáért érdemes túlélni a nyarat, de a lefújt cannes-i filmfesztivál ígéretesebb címei is előzetest mutattak. Erre tessék.

tre_lernyi-trailer-tenet-becky-lovecraft-country.png 

Lovecraft Country (Lovecraft Country) – HBO-n nézhető, valamint HBO GO-n és HBO Maxen elérhető: 2020. augusztus

Mondhatni aktuális időpontban sütötte el az HBO a Lovecraft Country újabb ízelítőjét, a sorozatét, melyben hőseinknek nemcsak a társadalmi igazságtalanságokkal, de a lovecrafti világot megidéző szörnyekkel is szembe kell nézniük. Jordan Peele és J.J. Abrams adták nevüket, illetve producerként inkább a pénzüket a csatorna nagy nyári dobásához.

Becky – VOD-n elérhető: 2020. június 5.

Ha valakinek önmagában nem elég ijesztő Kevin James puszta ténye, annak melegen ajánljuk a Beckyt, amiben immár neonáciként hozza ránk a frászt, nem pedig poénjaival. Határozottan korhatáros előzetes, de amúgy már a kész film is elcsíphető "néhol".

Tenet (Tenet) – hazai mozikban nézhető: 2020. július 16.

Mótvá, de azért magyar szinkronnal is kitesszük.

Another Round (Druk) – 2020-ra várható

Thomas Vinterberg (A vadászat) és Mads Mikkelsen ámokfutása arról, mennyit kell inni ahhoz, hogy jobb és elviselhetőbb legyen ez a kiszabott élet. Cannes-ban ott lesz, vagyis lenne, ha megtartanák a fesztivált, mindenesetre a programba beválogatták, csak majd máshol és máskor debütál, remélhetőleg mihamarább.

True Mothers (Asa ga kuru) – 2020-ra várható

Szintén "Cannes"-ból. Értitek. Egy fiatal párhoz évekkel az adoptálás után kopogtat be az a bizonyos "true mother", legalábbis az egyik a másikhoz. Értitek.

Ez biza nem volt valami sok. Ha tudtok jobbat, komment formájában bizonyíthatjátok.

Ha tetszett az írás, kövessetek minket a Facebookon és a Twitteren!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr2415738736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása