[Supernatural Movies]

Hamarosan a mozikban Radcliffe túlélődrámája

Nyerj páros belépőt a film premier előtti díszbemutatójára!

2017. október 18. - Supernatural Movies

A Wolf Creek - A haláltúra és A fenevad rendezője, Greg McLean, a Melbourne-i Nemzetközi Filmfesztiválon debütáltatta a Daniel Radcliffe főszereplésével készült túlélődrámáját. A film az Ausztráliában élő izraeli kalandor és író, Yossi Ghinsberg nemzetközi bestseller memoárjából készült, mely a civilizált életre ráunó huszonkét éves Yossi útját követi, aki 1980-as évek elején két barátjával a bolíviai La Paz városába utazott egy életre szóló kaland reményében. Olvass tovább, ha szeretnél ott lenni a film premier előtti díszbemutatóján!

17549268_1058198_8432fe0c91e405432c038cf051dba141_wm-01.jpeg

A történet szerint sikerült is megszervezniük egy túrát a felfedezetlen vadonba, ám túravezetőjük váratlanul magukra hagyta őket a dzsungel mélyén. A következő három hét drámai küzdelemmel telt az életben maradásért egy ismeretlen és veszélyekkel teli helyen – ahonnan nem mindegyikük tért vissza élve. A filmet október 26-tól országszerte negyven moziban, köztük a Cinema City hálózatában vetítik, szinkronizált és feliratos verzióban egyaránt.

dzsungel-011_preview-01.jpeg

Ahhoz, hogy tiéd lehessen a két páros belépő egyike a Dzsungel október 25-i 19:00 órás premier előtti díszbemutatójára a Pólus Moziban, válaszolj a következő kérdésre, mégpedig ezen bejegyzés Facebook posztja alá kommentelve ---> a poszt itt található.

A kérdés pedig: mi a kedvenc nem Harry Potter filmed Daniel Radcliffetől?

A válaszokat 2017 október 23, 20:00 óráig várjuk, a sorsolást követően pedig a két nyertest az általuk leadott kommenteken keresztül fogjuk értesíteni. Természetesen nem haragszunk meg, ha közben lájkolod és megosztod a posztot, hiszen kár lenne kihagyni a mókából a barátaidat. Ezen kívül mindenkit arra biztatunk, hogy kedvelje a Supernatural Movies facebook oldalát, ugyanis gyakori időközönként tartunk nyereményjátékokat, amikről így semmiképp nem fogsz majd lemaradni.

 Ha tetszett, amit olvastál, kövess minket a Facebookon és a Twitteren!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr2313014454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása