[Supernatural Movies]

247 °F (2011)

2012. október 22. - REMY

A horror műfajba sorolták a filmet, de szerintem attól nagyon messze áll. Én inkább katasztrófafilmnek vagy egy gyenge drámának mondanám. Persze ezeken belül is csak egy B szintnek felel meg, holott az alapötlet egész jónak mondható.

vlcsnap-2012-10-22-03h04m01s33.png

A négy barát, Jenna, Ian, Michael, és Renee kiruccannak egyet pihenni egy tóparti házhoz. Az esti iszogatás után, azt tervezték, hogy kipróbálják a ház szaunáját.
Egy rövid bent lét után úgy gondolták, hogy megmártóznak a kinti tóban is, majd ismét visszatérnek a szaunába, de Michael és Renee időközben összekapott, úgyhogy csak hárman mentek vissza. A fordulópont viszont akkor érkezik el, amikor végleg kiszerettek volna jönni, de valami miatt az ajtó nem nyílt ki. Az idő viszont telik és a hőmérséklet emelkedik, de ami a legfontosabb, hogy semmiképp nem érheti el a 247 °Fahrenheitet....

Eddig minden stimmelt is, de a történések során több sebből is elkezdett vérezni a film. Pedig egy esti kikapcsolódásra elegendő lett volna az alapanyag, viszont bő félóra után teljesen szétesett az addig felépített mozi. A cselekményt nem hagyták kibontakozni, ezáltal olyan lett az egész, mintha fél jeleneteket látnánk. Több idegesítő cselekedetet is végrehajtottak a szereplők, amik sajnos nem segítettek az addig is feszültségmentes film szintlépéséhez. Ami még nagyon szemet szúrhat a nézőnek, az a színészi játék. Egyszerűen katasztrófa volt. Alapból nem vártam Oscar díjas alakításokat, de azért ennél többet szerettem volna látni tőlük.

Mindent összevetve kicsit csalódott vagyok, mert egész jól indult, de nagyon rosszul fejeződött be a film. A B szint alját érte csak el, úgyhogy 4/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr454862013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása