[Supernatural Movies]

Karácsony Artúr / Arthur Christmas (2011)

2012. december 24. - REMY

Az ünnepi filmezés folytatódott, mégpedig egy animációs filmmel, a Karácsony Artúrral. A kedves kis mesének ismét a szeretet és a karácsony varázsa volt a fő mondanivalója, melyhez kapcsolódott néhány vicces jelenet is.

artúr.jpg

Mindenkiben felmerült már az a kérdés, miszerint, hogyan szállítja ki a Télapó az összes ajándékot egyetlen éjszaka alatt. Nos, a Karácsony Artúr tökéletesen bemutatja ezt a bizonyos hadműveletet. A Mikulás feladatát megannyi manó és kütyü segíti, hogy az ajándékok mindenképp eljussanak a gyerekekhez. Az idei évben viszont hiba csúszik a rendszerbe, és egy kislány nem kapja meg a várva várt biciklijét. Artúr ezt nem nézi jó szemmel, és nekivág a hosszú útnak, hogy az ajándékot elvigye Gwennek…

Az animációs filmekkel sosem volt bajom, így alapjába ezzel sem volt, de… messze nem volt tökéletes. Remek ajánlólevélként hatott az a bizonyos Golden Globe jelölés, amit 2012-ben kapott a film. Így ennek tudatában különösen sokat vártam a filmtől. A történetet a jól bejáratott „először minden rosszra, majd minden jóra fordul” cselekményszál jellemezte. Ezzel nem is volt különösebb gond, mivel a karakterek a hátukon vitték a filmet. Szerethetőek és viccesek voltak, ráadásul megismerhettünk egy egész Santa famíliát. Emellett egy remek látványvilág fogadott minket, ami hangulatot vitt az egész filmbe.

Viszont voltak hátulütői is, mégpedig a Télapó teljes kifigurázása. Ez a dolog személy szerint nekem nem tetszett. Valamint 1-2 helyen erőltetettnek éreztem a humort.

Elmondható tehát, hogy egy viszonylag jó animációs filmet láthatunk Artúr által, és bátran lehet ajánlani. Kicsik mindenképpen, de szerintem a nagyobbak is simán élvezhetőnek találják. 7/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr214979161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása