[Supernatural Movies]

Tomb Raider reboot

2013. március 29. - REMY

2013-ban az új Tomb Raider játék megjelenése, és annak sikeressége (mind a kritikusok, mind a rajongók körében) után nem sokat kellett várni, hogy hírek jöjjenek az új TR filmmel kapcsolatban.

Tomb-Raider-2013-Wallpaper-HD2.jpg

A GK films 2011-ben megvette a játék jogait, és bejelentették, hogy elkészítik a következő TR filmet, mely nem folytatás, hanem reboot lesz majd. Emellett feledtetni szeretnék a régi, Angelina Jolie főszereplésével elkészült 2 alkotást is. Sajnálatos módon azonban eddig még semmi fejlemény nem történt a filmmel kapcsolatban, vagyis csak annyi, hogy az MGM stúdió csatlakozott a produkcióhoz, és az ő segítségük talán segít majd elindítani a TR projektet. Jelenleg viszont az a helyzet, hogy se forgatókönyvíró, se rendező, de még új Lara sincs.

A játékhoz kapcsolódóan az új film is egy eredettörténetet mesél majd el, mely bemutatja a fiatal Lara életét, és megtudjuk, hogy miként vált egy viszonylag normális életet élő lányból egy szuper kincskeresővé.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr665180918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása