[Supernatural Movies]

[kritika] Dragon Ball Z - Super Android 13 (1992)

2015. január 06. - REMY

Az elmúlt napokban (hetekben) kissé a háttérbe szorult a Dragon Ball Z movie-maraton, de még mielőtt azt hinnétek, hogy végleg megfeledkeztünk róla, gyors elhoztam nektek az androidok történetét, melyben elég szépen megagyalták Gokuékat. Így tehát helytálló lesz a jobb később, mint soha kifejezés, szóval nézzük is hát, hogy miként alakult a csillagharcosok sorsa.

vlcsnap-2015-01-06-12h30m16s56.png

Dr. Gero már többször is bebizonyította, hogy ki nem állhatja Son Gokut. Emberi robotokat készített, hogy megölje esküdt ellenségét. Azonban Gokuék győzelmet arattak felettük, ám ez mit sem ért, hiszen Gero számítógépe a háttérben tovább munkálkodott a bosszú beteljesítésén. Három kitűnő harci gépezetet készített el, amivel újfent megpróbálta megölni szeretett hősünket…

Egy viszonylag csendes és vicces kezdéssel rukkoltak elő 1992-ben a készítők, hogy aztán gyökeresen felforgassák a város és Zseniális Teknősék életét. Bár a recept ugyanaz volt, mint a többi epizódban, tehát megjelentek a rosszfiúk, akik aztán célba vették Gokut, mivel a múltban valami sérelem érte őket. Dr. Gero-ra pedig ez hatványozottan igaz. Szóval megjelentek a robotok, akik másodpercek alatt érzékeltették, hogy itt bizony nem lesz gyorsan lezárva az ügy.

vlcsnap-2015-01-06-12h30m44s123.png

A sablonáradat, valamint Dr. Gero kívülről fújt bosszúja után azonban feltűnt végre az a bizonyos Andorid 13, aki véleményem szerint magasan a legkirályabb robot az egész Dragon Ball szériában. Nem elég, hogy rendkívül badass, még az ereje is határtalan. Épp ezért a karakter, valamint a történet is arra sarkallta a készítőket, hogy bár egy már-már unalmassá váló Genki Dama-s részt hozzanak el nekünk újra, de hála egy kisebb csavarnak, megkaptuk az eddigi legjobb leszámolást. Goku megmutatta, hogy miért ő a legerősebb, az Android 13 pedig megismerte a csillagharcosok energiáját. Erről van szó! 

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr357046901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása