[Supernatural Movies]

[kritika] Dragon Ball Z - Bojack elszabadul (1993)

2015. január 25. - REMY

Dermesztő idejében még senki nem gondolta, hogy lesz olyan időszak is a Dragon Ball-ban, amikor a Namekon mért energiaszintek szinte a nullával lesznek egyenlőek. Dermesztő akkor a legveszélyesebb ellenfélnek bizonyult, ám ahogy az idő múlt, úgy jelentek meg az erősebbnél erősebb lények szerte az univerzumban. A Cell elleni harc közepette pedig egy nem várt lépés is bekövetkezett. Bojack elszabadult!

vlcsnap-2015-01-25-14h38m49s55.png

Éppen zajlik a Harcművészeti Nagytorna, amikor a döntőbe jutott négy versenyző, az előzetesen megírt forgatókönyv helyett nem Mr. Sátán tanítványaival küzdenek meg a győzelemért, hanem négy felettébb érdekes és veszélyes ellenséggel találják magukat szemben, akik a Föld leigázására készülnek. A verseny félbeszakad, mert a tét óriási. Gohan feladata, hogy legyőzze a rendkívüli Bojacket…

Várható volt valamilyen szinten, hogy a Legendás Szuper Csillagharcos után egy kisebb minőségbeli romlást fogunk majd tapasztalni, ugyanis a legjobb Z-movie után iszonyú nehéz lett volna még egyszer elérni azt a szintet, amit Broly felállított, főleg egyből a következő mozifilmnél. Bár így se lehet okunk nagyon panaszra, ugyanis kapunk akciót itt is bőségesen. Egyrészt egy Harcművészeti Nagytornával kezdünk, ahol néhány poénos, illetve akciódús harcnak lehetünk szemtanúi. Ám a lényeg csak ezután következik. Goku halott, Bojack pedig óriási fenyegetést jelent a Földre nézve. Se Vegita, se Trunks nem képes arra, hogy szembeszálljon a gonosszal, holott a szuper csillagharcos szintet mind a ketten bármikor könnyűszerrel elérik.

vlcsnap-2015-01-25-14h40m38s137.png

Szerencsére a készítők azt nagyjából mindig képesek elérni, hogy a főgonosz egy igazi badass figura legyen. Itt sem volt ez másképp, ám sajnálatos módon keveset kaptunk Bojackből. A játékidő fele eltelt, mire megtudtuk, hogy kik lesznek az ellenségek, ráadásul Bojack az elején nem is mutatta meg, hogy mire képes. Amikor meg beindult volna a harc, akkor már jött is a stáblista, hogy a végeredmény némi keserű szájízt adjon a nézők számára. Szóval összességében a Bojack elszabadul egy korrekt movie, jó főgonosszal, nagy potenciállal, ám felemás végeredménnyel. Ettől függetlenül persze elengedhetetlen darabja a Z-szériának.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr337107617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.01.26. 10:08:31

ennyi dragon ball egész estés van?

Nem is gondoltam volna.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2015.01.26. 10:25:19

- 4 Sima Dragon Ball movie
- 14 Z-movie (idén jön a 15.)
- 5 Special
- 3 OVA

:D
süti beállítások módosítása