[Supernatural Movies]

Dragon Ball Z - Broly visszatér

2015. február 03. - REMY

Nyilvánvaló volt, hogy előbb vagy utóbb vissza kell hozni Brolyt a képernyőre, hiszen óriási rajongótáborra tett szert az évek során, és egy ekkora potenciállal rendelkező karaktert nem lehet csak úgy elfelejteni. Épp ezért a készítők nem is várták meg azt, hogy a rajongók betámadják a stúdiót, így a Bojack-es epizód után egyből Brolyra fókuszáltak, hogy egy új harc keretein belül mutassák be ismét a legendás csillagharcost.

vlcsnap-2015-01-27-12h19m02s218.png

Évek teltek el azóta, hogy Goku és barátai legyőzték a gonosz Brolyt, aki az egész univerzum elpusztításával fenyegetőzött. Goten és Trunk, valamint Videl éppen a kristálygömbök felkutatásával foglalkoztak, amikor a hegyek között megjelent egy kivételes erővel bíró ismeretlen. A harc elkerülhetetlen volt, Gohan pedig még messze járt…

Csalódás, csalódás hátán. Röviden így lehetne jellemezni a film első felét, amikor még Goten, Trunks és Videl uralják a képernyőt. Ugyanis, ha a címben egy bizonyos Broly nevezetű egyén olvasható, akkor a készítők nem csinálhatnak paródiát a moziból. Túl sok poén, túl sok bohóckodás jelent meg a képernyőn, ami miatt teljesen kiölték azt a komolyságot a játékidőből, amit Broly megkövetelt. Egy legyőzhetetlen gyilkológépet, aki az egész világra veszélyt jelent, nem lehet csak úgy arcon vizelni. (aki látta, az tudja, hogy mire gondolok) Persze a poénok kellenek, nem lehet mindig komolykodni, ám a ló túloldalára sem szabad átesni, mint, ahogy azt most tették a filmen dolgozók.

vlcsnap-2015-01-27-12h20m45s216.png

Azonban a Broly visszatér nem egy elveszett alkotás, hiszen Goten megérkezése után méltó játékperceket kap Broly és a nézősereg is egyaránt. Végre a háttérbe szorulnak a poénok, és egy óriási harc veszi kezdetét, amiben a drámázástól kezdve a happy end-ig minden megtalálható. Az utolsó néhány perc pedig már a zseniális kategóriába sorolandó, hiszen nem csak egy látványos harcnak lehetünk szemtanúi, hanem egy olyan családi köteléknek, egy olyan drámának, amit a Dragon Ball szériában már többször is megtapasztalhattunk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr547114625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása