[Supernatural Movies]

[villámkritika] Toy Story That Time Forgot (2014)

2015. március 14. - REMY

A Pixar a 2014-es évben sem hagyott minket Toy Story nélkül, ugyanis decemberben elhozták nekünk a That Time Forgot címet viselő, dinoszauruszokkal teletűzdelt kisfilmet. A kérdés már csak az volt, hogy képes-e felnőni a Toy Story of Terror-hoz, vagy most a készítők megelégedtek egy „Nesze itt van. Lakjál jól vele” minőséggel.

toy_1.jpg

Bonnie és a játékai egy új világ felé indultak el, ahol egy olyan kaland várt rájuk, amire nem számítottak. Ugyanis Mason szobájában egy gonosz őslény uralkodik, aki megpróbálja elpusztítani az idegeneket.

Úgy gondolom, hogy az efféle kisfilmekre szükségünk van. Toy Story nélkül ugyanis kevesebb lenne az animációs részleg. Ám nem minden arany, ami fénylik. Steve Purcell alkotása pedig még éppen hogy beleesik abba a kategóriába, ami még hozzáad valamicskét a Toy Story univerzumhoz, nem pedig elvesz belőle. A That Time Forgot alapötlete ráadásul egész jó, valamint Reptillus Maximus személyében egy egész pofás kis karaktert ismerhettünk meg. De valahogy az összkép mégse tudott igazán betalálni. Kicsit erőltetettre sikeredett az egész epizód, aminek hála még a 22 perces játékidő is soknak tűnt. Nem ment gördülékenyen a történet, Woody és Buzz pedig teljesen a háttérbe szorultak. Ez utóbbi még csak-csak elfogadható, de előbbi feltűnése nem éppen egy előnyös dolog egy alkotásnál. Szóval összegezve a dinoszauruszos részt, arra jutottam, hogy csalódtam. Toy Story szinten legalábbis biztosan. Egy 7/10 ugyanis édes kevés Woodyék történeténél.

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr117048201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása