[Supernatural Movies]

Knock Knock

Keanu Reeves-t megerőszakolják!

2016. január 01. - REMY

Horror fanatikusok abban a szerencsés helyzetben voltak a 2015-ös esztendőben, hogy Eli Roth nevét két alkalommal is hallhatták, hiszen a Green Inferno mellett a Knock Knock alkotása is bemutatásra került.

knock-knock-1.jpg

Evan egy melós családapa, aki imádja a családját. Képes hétvégén is otthon maradni, hogy dolgozzon, miközben a gyereke és felesége elutaznak nyaralni. Azonban hiába tűnik úgy, hogy nyugodt hétvégéje lesz az öregnek, mivel két bőrig ázott lány kopogtat be hozzá az éjszaka kellős közepén...

A legfontosabb kérdés, mielőtt belemegyünk a film hibáiba, hogy; Ön mit tenne Keanu Reeves helyében? Sok ember álmodozik arról, hogy egyszer csak bekopogjon hozzá két bombázó és elkényeztessék a nap minden percében. Ez persze jól hangzik így elsőre, de mi van akkor, ha a kezdeti megtestesült álom átvált egy brutális thrillerbe, ahol már nem az a legfontosabb kérdés, hogy mennyire lesz neked jó az éjszakád, hanem, hogy meddig maradsz még életben.

Eli Roth megint kitalált egy remek történetet, azonban hiába volt meg neki a jó alapanyag, a kivitelezéssel és a forgatókönyvvel ismét csak azt tudta elérni, hogy a film végeztével az alkotást, csak egy kihagyott ziccerként emlegessük. Ugyanis a történet leül, a játékidő ez által hosszúvá válik, a film vége pedig már teljes érdektelenségbe csap. Sokszor önismétlődő, unalmas, pedig van benne fantázia. Lorenza Izzo és Ana de Armas a jelenlétükkel pedig próbálják valamelyest fokozni a hangulatot, de igazából a film ellaposodását ők sem tudják megakadályozni.

knock_knock_still.jpg

Így pedig a Knock Knock egy nézhető, de hamar felejthetővé váló alkotássá válik, ami csak a hardcore Eli Roth fanatikusok számára válik majd maradandóvá. 4,5/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr478184104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása