[Supernatural Movies]

Ne aggódjatok, ez nem lesz Tortúra

A Supernatural Movies és a MAFAB újabb közös nyereményjátéka

2017. január 15. - Supernatural Movies

Még mindig itt vannak a mínuszok, úgyhogy továbbra is javasolt az otthon melegében tölteni időnket. De, ha tehetjük, akkor még jobb a moziban, tehát úgy gondoltuk, éppen itt az ideje, hogy egy páros mozijegyet nyerjetek a MAFAB jóvoltából a Cinema City bármely mozijának tetszőleges előadására.

kb.png

E havi nyereményjátékunk témája is összeköthető az otthon melegével, legalábbis abban az értelemben, hogy kik azok, akiket nem szívesen engednénk be a komfortzónánkba. A MAFAB ugyanis ezúttal a filmvásznak eddigi legemblematikusabb őrültjeit gyűjtötte össze A legőrültebb filmes karaktereket felsorakoztató toplistájába. Nektek pedig, ha nyerni szeretnétek, a következőkön kellene végigfutnotok:

  • lájkold a Supernatural Movies oldalt a legjobb filmes hírekért és kritikákért
  • ha netán már követsz minket, oszd meg a bejegyzést (nem feltétele a játéknak)
  • és legkésőbb január 21-e, 8:00-ig töltsétek ki az alábbi űrlapot

 Ha tetszett amit olvastál, kövess minket a Facebookon és a Twitteren!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr4812127175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása