[Supernatural Movies]

Fantasy, szigorúan felnőtteknek - Legyél ott a díszbemutatón!

Szörnyek és szerelmek (Tale of Tales)

2018. május 26. - Supernatural Movies

"A Tale of Tales visszarántja a tündérmeséket a forrongó vágyaink és ösztönös félelmeink közé, amelyekből valamikor réges-régen születtek" – ezt írtuk a filmről a kritikánkban, május 31-én pedig a hazai mozikba is befut az utóbbi évek egyik legjobb fantasyje, a Szörnyek és szerelmek (Il racconto dei racconti / Tale of Tales). Ha szeretnél ott lenni a hazai díszbemutatón, olvass tovább. Figyelmesen.

szornyek-es-szerelmek-10.jpg

Május 31-én kerül a hazai mozikba a Szörnyek és szerelemek, a Gomorra és a Reality című filmjével is Cannes-i nagydíjat nyert Matteo Garrone sajátos hangulatú fantasy filmje.

A szürreális fantáziabirodalomban játszódó, bizarr karakterekkel és drámai fordulatokkal teli cselekmény a XVII. századi történetíró, Giambattista Basile Pentameron című „mesekönyvének” három történetét szövi egybe, olyan látványvilággal és szereplőgárdával, amit bármelyik hollywoodi produkció is megirigyelhetne.

A főszerepekben Salma Hayek, Vincent Cassel, Toby Jones és John C. Reilly láthatók.

szornyek_es_szerelmek_5.jpg

Ez a romantikus vacsora Salma Hayekkel persze nem lesz ingyen. Hogy ott lehess május 30-án szerdán 19:00 órakor a Pólus Moziban tartott díszbemutatón, el kell olvasnod és teljesítened kell az alábbiakat, kitöltened az ívet és kattintatni egyet a küldés gombra. Vagy tudod mit? Tégy, amit akarsz:

  • nehogy lájkold a Supernatural Movies Facebook oldalát, mert minek,
  • még csak eszedbe se jusson megosztani a nyereményjáték Facebook bejegyzését, mert sötét fellegek gyülekeznek, csakis erre várva,
  • minden Facebook komment után valahol élettelenül esik össze egy királykisasszony, szóval csak semmi hirtelen mozdulat!

Helyette: legkésőbb május 29, 22:00 óráig töltsd ki az űrlapunkat, és...

 A film MAFAB adatlapja

 Ha tetszett, amit olvastál, kövess minket a Facebookon és a Twitteren!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr2914003006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása