[Supernatural Movies]

Madarat tolláròl-Kèmesìtve

2019. december 26. - kultúrfaló

A titkos ügynökös sztoriknál nehéz már újat mutatni, más megközelítést nyújtani a nézőknek, hiszen ez az a műfaj, amiben szinte mindent láttunk már...erre jön egy csupaszív történet, különc megoldásokkal és főhősökkel, ìgy teljesen kikapcsolódunk a nézése közben.

mv5bytlinzbhngqtogeyny00mzy1lthiy2qtowyzztixztvkndm1xkeyxkfqcgdeqxvyodqznte3odc_v1_sx1777_cr0_0_1777_732_al.jpg

 

A történet a szokásos klisékből építkezik, van itt egy szuper titkos ügynök Lance Sterling, aki egymaga nagyobb ász, mint egy egész hadseregnyi jakuza. A főgonosz színre lépésére sem kell sokat várnunk, hiszen ők ketten a film elején roppant látványosan (és némi csillámport, aranyos cicákat sem nélkülöző) összecsapnak. A robot kézzel rendelkező rosszfiú egy nagyon halálos drónt akar megszerezni, Lance pedig ezt akarja megakadályozni. A sikeresnek tűnő bevetés után a bázisra visszatérő főhősünknek azonban nem csak azzal kell szembesülnie, hogy a fegyvert tartalmazó bőrönd üres, hanem még egy titkos repülőtéren felvett kamera felvételével is, mely minden kétséget kizáróan a korrumpálódását mutatja. Azonban ennek a felvételnek a valódiságáról megoszlanak a vélemények, így Lance menekülőre fogja, az ügynökség emberei pedig innentől kezdve a nyomában loholnak.

mv5bodjkzmjjzwytnwzioc00ztzlltk2zmmty2myztk1ota0mtfjxkeyxkfqcgdeqxvyodkzntgxmdg_v1_sx1777_cr0_0_1777_744_al.jpg

Főhősünk innentől kezdve a legnagyobb erőkkel keresett személlyé válik, így segítségre van szüksége, hogy tisztázza magát és elkapja Robotkart. És hát ki lenne alkalmasabb háttér támogatásnak, mint az ügynökség titkos ügynökeinek hasznosabbnál hasznosabb felszereléssel ellátásáról gondoskodó szakembereinek legkülöncebb, mindenki által lenézett fiatal tagja? Aki ráadásul Lance miatt vesztette el a munkáját. És ez a két ember a lehető legtávolabb állnak egymástól minden téren, ráadásul arról is másként gondolkodnak, hogy az ellenfelet meg kell-e ölni vagy csak ártalmatlanítani. Szóval ők ketten olyan utazásba kezdenek, mely nem csak több országot érint, de a másik elfogadására is megtanítja őket.mv5bm2m5owywodgtzje3mi00ymfhlweyntqtzgflngqyztm1mtjlxkeyxkfqcgdeqxvyodkzntgxmdg_v1_sx1777_cr0_0_1777_744_al.jpg

A Kémesítvét a család minden tagja élvezni fogja az apróktól a felnőttekig. A közel sem megszokott titkos ügynöki eszköztár, a meglepő álcázási módszer, a karakterek (Will Smith és Tom Holland adják a főszereplők eredeti hangját, míg nálunk Nagy Ervin és Puskás Peti), a remek szóviccek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kortól és nemtől függetlenül mindenki maradéktalanul jól szórakozzon a páratlan páros kalandjain. Szerencsére mindenféle cukormáztól mentes, mégis aranyos, jópofa mozit kapunk a barátságról, az elfogadásról és arról, hogy nem kell mindent erőszakkal megoldani és hogy minden ember élete fontos, mindegy, hogy a jók vagy a rosszak oldalán áll.  8/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr2215358968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása