[Supernatural Movies]

Get over here! - Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge

2020. április 15. - REMY

Talán nem túlzok, ha minden idők egyik, ha nem a legjobb játéktermi verekedős játékának nevezem a Mortal Kombat-szériát. Noha manapság már kis túlzással a létező összes konzolon, telefonon, számítógépen lehet tolni a brutális harcokat, a franchise iránti rajongás mit sem veszített erejéből a sokadik rész után sem a gamerek körében. A mozgóképes történelme viszont nem annyira fényes. Noha az 1995-ös filmváltozat a mai napig az egyik legjobb trashfilm, ami létezik, de legyünk őszinték, a több rajzfilmsorozatos, valamint zs-kategóriás próbálkozás ellenére, illene már a franchiset meglepni egy minőségi alkotással.

mk2_1.jpg

2020-ban megkaptuk!

Hanzo Hasashi családját lemészárolják, majd brutális ellenfele, Sub-Zero vele is végez. Hanzo halott, viszont az árnyvilágban esélyt kap arra, hogy bosszút állhasson szeretteiért, immáron Skorpióként, mindezt ráadásul a Mortal Kombaton…

Skorpió eredettörténete mellett a sztori lényegében újat nem mutat. Röviden és tömören a jól megszokott, Raiden és bajnokai kontra Shang Tsung-féle versenyfutást láthatjuk újfent. Ám mindezt mégis sikerült teljesen újszerűen tálalni. Becsomagolni egy olyan brutális, véres és pörgős rajzfilmbe, amit egy Mortal Kombatot kedvelő kis túlzással tátott szájjal fog nézni.

Egyrészt tényleg brutális, másrészt pedig a játékidő egy rakás karaktert felvonultat a kötelezőkön kívül is. Így a szórakozás garantált, leülni nincs ideje a sztorinak és néhány Johnny Cage poén után rögtön kapunk valamilyen bunyót. Quan Chi feltűnése pedig akkora plusz pont volt, amekkorát nehéz lenne űberelni, bármit is próbálnának a továbbiakban a készítők.

mk1_1.jpg

A Scorpion’s Revenge az a Mortal Kombat-rajzfilm, amire vártunk. Az a szórakozás, amit megérdemlünk. Teljes pompájában virágzik, a karakterek közötti kémia működik (Sonya, Cage, Raiden, Kang), a játékbeli brutalitást  pedig 100%-ig megkapjuk és természetesen a fatalityk sem maradhatnak el. FINISH HIM! 8/10

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr2115614364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.04.26. 13:50:10

Scorpion, mint közönségkedvenc amolyan hős mára (pedig honnan indult ugye), kicsit az ő szemszögéből van az egész elmesélve.
Összességében kellemes alkotás.
Warner egész estés szuperhősös animációs stílusban készült, amolyan anime és amerikai rajzstílus ötvözete. Jó véres lett az tuti!
süti beállítások módosítása