[Supernatural Movies]

Nem időutazás, időinverzió - TRÉLERNYI TRAILER

2020. máj. 18-24. – Tenet, Zack Snyder’s Justice League, Űrhadosztály

2020. május 25. - theivan

Kísérleti patkányként a blogszférába küldjük eme korábban már bevetett, végül megvetett próbálkozásunkat, melyben pár száz karakterbe sűrítve végigsummázzuk az elmúlt naptári hét legfontosabb előzeteseit, rövid kedvcsinálóit, egyszóval (igazából kettővel) mozgóképes ízelítőit. Hát ízlelgessétek, ezek érkeztek az elmúlt hét napban.

tenet-u_j-elo_zetes.jpg

Tenet (Tenet) – hazai mozikban nézhető: 2020. július 16.

Nem időutazás, időinverzió. A végén tényleg felrobbantottak egy repülőgépet. És állítólag Christopher Nolan szinte tálcán nyújtja benne a megfejtést az egész filmhez, mégis itt ülünk kukán. Ez a Tenet második előzetese, ami a Fortnite-ban debütált – mi ez, ha nem az a bizonyos "darkest timeline"? Nem tudjuk, de ha július közepére tényleg kinyitnak a mozik, akkor bizony kettő jegyet kérnék az első sorba. Ha ott már ülnek, akkor a vásznon lógunk tőlük másfél méterre, mindegy, csak adjátok már ide.

Zack Snyder’s Justice League – HBO Maxen elérhető: 2021

Nem “maksz”, hanem “meksz”. És nem Snyder Cut, hanem Zack Snyder’s Justice League: ez lesz a címe a világ egyik, ha nem a legemlegetettebb rendezőjének régóta dédelgetett, és végre legalább a képernyőkig eljutó álma, Az Igazság Ligája fiókban maradt, Snyder-féle változata. Állítólag nem lesz utóforgatás, csak utószinkron, VFX, kb. 20-30 millió dollár büdzsé, és mindebből egy négyórás film, esetleg egy hatrészes minisorozat, senkinek fogalma sincs semmiről, de a lényeg, hogy jelen pillanatban Zack Snyder Hollywood legnagyobb hőse, mert megcsinálta, bakker. Az élő bejelentésből trailert is vágott az otthonul szolgáló streamingszolgáltató, aki szeretne, az mehet alá fröcsögni.

Űrhadosztály (Space Force) – Netflixen elérhető: 2020. május 29.

Talán a streamingszolgáltató egyik legfontosabb vígjátéksorozata az idei felhozatalából, hiszen Steve Carell és Greg Daniels csinálják A hivatalból, az előbbi pedig főszerepel is benne, nem is akármilyen felmentősereggel. (John Malkovich! Ben Schwartz!! Lisa Kudrow!!! Jimmy O. Yang!!!!) Donald Trump beteljesületlen fantazmáját váltja végre valóra ez a széria, az ő hírhedt katonai űrprogram(tervét), szóval savanyú libsiknek kötelező. Minimum magyar felirattal, elvégre a nagy előzetes is úgy érkezett.

The Outpost – VOD-on elérhető: 2020. július 3.

Nem az a legnagyobb tudása ennek az afganisztáni háborús darabnak, hogy két héttel hamarabb nyithat a Tenetnél, hanem hogy beletették Orlando Bloomot is, akit ismerni már-már boomer (“bloomer”) dolog. Az amerikai szolgálat egyik legvéresebb, tálibok elleni ütközetének igaz története, méghozzá a héten kilencven éves Clint Eastwood fiával, Scott-tal.

Az 5 bajtárs (Da 5 Bloods) – Netflixen elérhető: 2020. június 12.

Első Oscarja után Spike Lee kicsit megint Spike Lee-re veszi a figurát, na persze nem feltétlen a témaválasztás vagy az afroamerikai színészgárda miatt, hanem mert kísérletezősebb, fő sodron túli (értsd: zagyva) prezentálásban tárja ismét a nagyvilág, de inkább az őt megérteni és befogadni képeseknek elé saját vietnami fényképalbumát – meg annak kincskereséssel átszőtt, izé, izgalmait? Legalább a Netflixre jön, nyilván magyar felirattal.

Ramy: Season 2 – Hulun elérhető: 2020. május 29.

Még jelen sorok szerzője se nézi, de szeretné, mert nemcsak korunk egyik legfelkapottabb standuposa, Ramy Youssef játszik benne, de szintén ezen jelzőkkel körülírható színésze, Mahershala Ali is, meg az ő két Oscar-díjnyi tehetsége. Itthon sehol sem adják hivatalos körülmények közt, merül fel a kérdés, hogy vajh miért.

Irresistible – VOD-on elérhető: 2020. június 26.

Írta és rendezte Jon Stewart, egykori showder-házigazda. Egy demokrata tanácsadó (a jó öreg Steve Carell) segít egy leszerelt tengerészgyalogosnak (a még jó öregebb Chris Cooper) polgármesteri címet nyerni. A politikai komédiák a legjobbak, pláne ha tényleg ellenállhatatlanok. De hiába ezek a profi figurák, úgyis félre fog menni valami. Sajnáljuk, de így van.

Antebellum: A kiválasztott (Antebellum) – amerikai mozikban nézhető: 2020. augusztus 21.

Bele van írva, hogy Tűnj el! meg Mi, mint minden új hullámos horror kedvcsinálójába manapság. Akkor jó lesz? Bemutatják egyáltalán augusztusban? Nem találtunk hozzá friss magyar bemutatódátumot, csak amerikait.

Force of Nature – VOD-on elérhető: 2020. június 30.

Az még hagyján, hogy Mel Gibson, de Emile Hirsch? Sőt, Kate Bosworth? Ezek még élnek?!

A halhatatlan gárda (The Old Guard) – Netflixen elérhető: 2020. július 10.

Levezetésképp Charlize Theronnal rúgatnánk szét mindenki seggét, hogy utána megköszönjük a figyelmet és továbbvárjuk a Dűne első előzetesét.

Kommentben várjuk, kinek melyik volt a kedvence a fentiek, vagy akár a kimaradtak közül, de megköszönjük a rovattal kapcsolatos visszajelzéseket is. Hátha folytatjuk.

Ha tetszett az írás, kövessetek minket a Facebookon és a Twitteren!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr7315716850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása