[Supernatural Movies]

Szóljon a ROCK! - TRÉLERNYI TRAILER #1

2019. július 01. - theivan

Trailereket nézni időigényes, unalmas, de legfőképp káros dolog. A Trélernyi Trailer célja, hogy ugyanezeket az érzéseket keltse nézőiben, csak nem 5-6, hanem egyetlen előzetes hosszára koncentrálva.

Csemegézzünk együtt a múlt heti kínálatból, itt lesz velünk Kristen Stewart, a könnyező srác a Get Out plakátjáról, a Pearl Harbor 2 (vagy valami olyasmi), de még Drax is, hogy aztán a közkedvelt autó- és agyroncs szériánk legújabb spinoffjáról már ne is beszéljünk.

Übergázak lesznek? Vagy angyaliak? Derítsük ki halálos iramban, a FELIRATKOZÁS gombot se felejtsétek el majd megnyomni a LEJÁTSZÁS után!

Ha 2017 lenne, most azt a poént lőném el, hogy hihetetlen, hogy ebből is csináltak egy női remake-et. Értitek... Szóval az új Charlie angyalai, mint minden esetben, most is egy totálisan felesleges franchise-kurvulásnak tűnik, amit Elizabeth Banks, újonnan rendezői ambíciókkal felvértezve addig, de addig tolt a producereknek, mígnem úgy voltak vele, hogy jól van, megcsináljuk, csak ne rinyálj már!

Queen and Slim előzetese egy romantikus gyilkosság másfél perces ízelítője, aktuális társadalmi kérdésekkel fűszerezve, Bonnie és Clyde-ra sütve. Jó illata van, ízre viszont még semmi extra, azonban Daniel Kaluuya neve a Get Out és a Black Mirror óta ökölszabály nálam filmezésben, szóval fél év múlva találkozunk a videótékában.

A Stuber, magyarul ÜBERGÁZ esetében valszeg a nyár egyik potenciális sleeper hitjét köszönthetjük, azaz egy olyan filmet, ami kis marketinggel, valószínűleg elhanyagolható debütálással, de átlagosan jó nézői visszhanggal. Addig sem kell hiányolni 2019-ben Kumail Nanjianit a Silicon Valley egyéves kihagyása közben.

Néha olyan érzésem van, hogy már annyi mindent ellőttek a Hobbs and Shawból, hogy halálos iramban össze tudnám belőle vágni a filmet magát. Aki nem szuperhősuniverzumnak fogja fel a Dízel-brancs ezerrészes emberiség elleni merényletét, az nem tudom hol kuksol már évek óta. Hihetetlenül elkanyarodtunk már rég a Mustangok garázsfeljárójából és egyre mélyebbre és mélyebbre mentünk, hogy aztán onnan indítsuk be egy puszta ökölcsapással az atombombát. Én már rég nem találom a szavakat. Minden Halálos iramban-rész előtt elmondom magamnak ugyanezt, aztán úgyis ott ülök a moziban hipnotizált állapotban, ahol maximum csak a popcorn rágásával tudok csak kisajtolni magamból némi agyi aktitvitást. Augusztusra felkészülni!

Nektek mi jött be a fenti felhozatalból? Esetleg láttatok valami jobbat is náluk?

 

Ha tetszett, amit olvastál, kövess minket a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozz fel a YouTube-csatornánkra is!

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr4214921534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása