[Supernatural Movies]

Happy New Year!

2012. december 31. - REMY

Szilveszter napján eljött az ideje, hogy lezárjam a 2012-es évet a blog életében, mely a filmek terén rengeteg meglepetéssel szolgált. Ezért úgy érzem, hogy mindenképpen remek „idényt” zárhattunk.

2011 decembere környékén egy ötlet hatására készítettem egy excel fájlt, melyben majd a 2012-es filmeket terveztem vezetni, lebontva címekre, pontszámokra, megjelenési dátumra. Az eredmény elég jóra sikeredett, hiszen 375 megtekintett filmmel zártam az évet, amelyből csak 29 darab volt ismételt alkotás. Így arányában nézve elég jól kibővítettem a filmes ismereteimet.
A listán szereplő filmek közül a legidősebb az Utazás a Holdba című alkotás volt a maga 110 évével, emellett minden egyes évtizedből szerepelt legalább 1 film a listán, köszönhetően a „filmtörténelmi maratonomnak”. Műfajok szerint is színesre sikerült az év, hiszen volt: sci-fi, romantikus, horror, kaland, akció, thriller, művészfilm, vígjáték, dráma, dokumentum, musical, western, történelmi, krimi, képregény, animáció… tehát egyszóval minden. Értékelések alapján is sokrétű volt az év, hiszen az 1 pontos kivételével, minden pontszám ki lett osztva.

Remélhetőleg a 2013-as év is odateszi majd magát filmek terén, és a blog is folyamatosan fog fejlődni

Ezzel szeretnék Boldog Új Évet kívánni minden kedves olvasómnak! :)

happy-new-year-2013.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://supernaturalmovies.blog.hu/api/trackback/id/tr604988620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása